Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyük Zafer Nazilli’de törenle kutlandı

GÜNCEL 19.03.2017 - 21:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3816+ kez okundu.
 

Büyük Zafer Nazilli’de törenle kutlandı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü kutlamaları programı kapsamında Nazilli’de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

AYDIN- 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümü Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında Nazilli’de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Atatürk büstü önünde başlayan çelenk koyma töreni sonrasında törene katılan tüm protokol üyeleri ile birlikte Eğriboyun Mezarlığında yer alan Şehitlik ziyaret edildi. Şehitlikte okunan Kur-an ve dualar ile tüm şehitlerin yad edilmesinden sonra Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda Nazilli Atatürk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan kutlama ve anma programı büyük ilgi ile izlendi. Kutlama ve anma programlarına Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Hüseyin Apaydın, Garnizon Komutanı Üsteğmen Samet Demet, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yalçın Gürenci, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin, şehit ve gazi yakınları, Meclis Üyeleri, Kurum ve Dire Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Kent Konseyi ve Sivil Toplum Kuruluşu örgütlerinin Başkanları ile üyeleri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Nazilli Atatürk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan, Nazilli Belediye Tiyatro Salonu’ndaki 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul Müdürü Adem Uzun yaptı. Konuşmanın ardından Nazilli ilçesinde düzenlenen Çanakkale konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Hüseyin Apaydın verildi. Buradaki tören Nazilli Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Oratoryosu ile devam etti. Oratoryoda savaşın ne zor şartlar altında kazanıldığı sık sık vurgulanırken, öğrencilerin ortaya koyduğu performans izleyicilere duygulu anlar yaşattı. Tiyatro salonundaki programın sona ermesinden sonra programa katılan tüm protokol üyeleri Nazilli Şehit Aileleri Derneğine ziyarette bulundu.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü kutlamaları programı kapsamında Nazilli’de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

AYDIN- 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümü Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında Nazilli’de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Atatürk büstü önünde başlayan çelenk koyma töreni sonrasında törene katılan tüm protokol üyeleri ile birlikte Eğriboyun Mezarlığında yer alan Şehitlik ziyaret edildi. Şehitlikte okunan Kur-an ve dualar ile tüm şehitlerin yad edilmesinden sonra Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda Nazilli Atatürk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan kutlama ve anma programı büyük ilgi ile izlendi.

Kutlama ve anma programlarına Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Hüseyin Apaydın, Garnizon Komutanı Üsteğmen Samet Demet, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yalçın Gürenci, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin, şehit ve gazi yakınları, Meclis Üyeleri, Kurum ve Dire Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Kent Konseyi ve Sivil Toplum Kuruluşu örgütlerinin Başkanları ile üyeleri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Nazilli Atatürk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan, Nazilli Belediye Tiyatro Salonu’ndaki 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul Müdürü Adem Uzun yaptı. Konuşmanın ardından Nazilli ilçesinde düzenlenen Çanakkale konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Hüseyin Apaydın verildi. Buradaki tören Nazilli Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Oratoryosu ile devam etti. Oratoryoda savaşın ne zor şartlar altında kazanıldığı sık sık vurgulanırken, öğrencilerin ortaya koyduğu performans izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

Tiyatro salonundaki programın sona ermesinden sonra programa katılan tüm protokol üyeleri Nazilli Şehit Aileleri Derneğine ziyarette bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.