Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Burunköy’de hatim bayramı

EKONOMİ 21.08.2015 - 17:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4173+ kez okundu.
 

Burunköy’de hatim bayramı

Söke İlçe Müftülüğü tarafından ilçe merkezi ve mahallelerde açılan yaz Kur’an kurslarının sonuna gelinirken; Burunköy Mahallesinde açılan kursa katılan 08-14 yaş arası öğrenciler için hatim töreni yapıldı.

Söke'de Yaz Kur’an Kursunu başarı ile tamamlayarak Kur’anı öğrenen öğrencilerin hatim töreni bayrama dönüştü. Kurs öğretmeni Gani Pelvan nezaretinde gerçekleştirilen Kur’an öğrenme kursuna katılan 40 öğrenciden başarılı olup hatiplerini yapan 14 öğrenci için Burunköy Camisi’nde tören düzenlendi. Cuma namazı öncesi camide düzenlenen etkinliğe aileler ve cemaat katılırken, hatim törenin ardından camide mevlit okutuldu. Burunköy de öğrencilerin yaz tatillerinde Kur’an okuma sevincine ilçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Baş, İlçe Müftüsü Ahmet Yayla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, Kadostro Müdürü Ömer Ümit Gülmen, önceki dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Gürer ve yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ve Burunköy sakinleri katıldı. Burunköy de Kur’an kursu öğrencilerinin hatim etme sevinçlerini yaşamaları nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuklara lokma, pilav, kavurma ve ayran ikram edildi.
Söke İlçe Müftülüğü tarafından ilçe merkezi ve mahallelerde açılan yaz Kur’an kurslarının sonuna gelinirken; Burunköy Mahallesinde açılan kursa katılan 08-14 yaş arası öğrenciler için hatim töreni yapıldı.

Söke'de Yaz Kur’an Kursunu başarı ile tamamlayarak Kur’anı öğrenen öğrencilerin hatim töreni bayrama dönüştü. Kurs öğretmeni Gani Pelvan nezaretinde gerçekleştirilen Kur’an öğrenme kursuna katılan 40 öğrenciden başarılı olup hatiplerini yapan 14 öğrenci için Burunköy Camisi’nde tören düzenlendi. Cuma namazı öncesi camide düzenlenen etkinliğe aileler ve cemaat katılırken, hatim törenin ardından camide mevlit okutuldu.

Burunköy de öğrencilerin yaz tatillerinde Kur’an okuma sevincine ilçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Baş, İlçe Müftüsü Ahmet Yayla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, Kadostro Müdürü Ömer Ümit Gülmen, önceki dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Gürer ve yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ve Burunköy sakinleri katıldı.

Burunköy de Kur’an kursu öğrencilerinin hatim etme sevinçlerini yaşamaları nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuklara lokma, pilav, kavurma ve ayran ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.