Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Burcu Erdemir’den yeni madalyalar

SPOR 16.08.2019 - 13:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4151+ kez okundu.
 

Burcu Erdemir’den yeni madalyalar

Aydınlı başarılı Milli Atlet Burcu Erdemir’in spor kariyerine yeni başarılar eklemeye devam ettiği,

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Erzurum’da düzenlenen 5’inci Uluslararası Sprint ve Bayrak Yarışı’nda ülkemizi ve Aydın’ı temsil eden Milli Atlet Burcu Erdemir, 200 metre branşında 2’ncilik madalyasının sahibi oldu. Bursa’da İki Madalya Birden 03 – 04 Ağustos 2019 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Büyükler Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Milli Atlet Burcu Erdemir, 100 metre ve 200 metre kategorilerinde sezonun en iyi derecelerini elde ederek iki Türkiye Şampiyonluğu madalyası elde etti. Avrupa’da Başarı Elde Ettiler Aydınlı başarılı sporcu Burcu Erdemir, son olarak 09 – 11 Ağustos 2019 tarihlerinde Norveç’in Sadnes kentinde düzenlenen Avrupa Takımlar Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı’nda yer alarak, 4x100 bayrak takımı yarışında Avrupa 6’ncılığı başarısı elde ettiler. Aydın Tarihinin En İyi Kadın Atleti Son yıllarda katıldığı uluslararası ve ulusal şampiyonalarda birçok başarılı derece elde ederek Aydın’da parlayan sporcular arasında yer alan Burcu Erdemir, bu başarılarına yenilerini ekleyerek spor hayatına devam ediyor. Başarılı Atlet Burcu Erdemir, Aydın Atletizm tarihinden en başarılı kadın atlet unvanının da sahibi oldu. “Türk Bayrağı’nı Göndere Çektirmek” Başarılı sporcunun antrenörü Burak Uygun, en büyük hedeflerinin dünya ve olimpiyat şampiyonalarında Türk Bayrağı’nı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okutmak olduğunu belirtti. Burak Uygun, şunları söyledi: “Erzurum’da zorlu bir yarışma geçirdik. Birçok ülkeden katılan sporcuların yarıştığı uluslararası müsabakada ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Şampiyonluk madalyasını kıl payı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Ancak bu yarışmanın ardından Bursa’da gerçekleştirilen Büyükler Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda iki kategoride elde ettiğimiz Türkiye Şampiyonlukları ve Norveç’te gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takım ile birlikte elde edilen başarılar bizleri sevindirdi. Burcu Erdemir, Aydın’da yetişmiş Türkiye Atletizm camiası tarafından büyük beğeni kazanan başarılı bir sporcumuzdur. Aydın’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü nezdinde gerçekleştirilen İl Spor Merkezleri kapsamında yeni şampiyonlar yetiştirerek Türk Sporu’na katkı sağlamaya devam edeceğiz. İl Müdürü’ne Teşekkür Etti Desteklerinden dolayı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na teşekkür ediyoruz.”
Aydınlı başarılı Milli Atlet Burcu Erdemir’in spor kariyerine yeni başarılar eklemeye devam ettiği,

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Erzurum’da düzenlenen 5’inci Uluslararası Sprint ve Bayrak Yarışı’nda ülkemizi ve Aydın’ı temsil eden Milli Atlet Burcu Erdemir, 200 metre branşında 2’ncilik madalyasının sahibi oldu.

Bursa’da İki Madalya Birden

03 – 04 Ağustos 2019 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Büyükler Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Milli Atlet Burcu Erdemir, 100 metre ve 200 metre kategorilerinde sezonun en iyi derecelerini elde ederek iki Türkiye Şampiyonluğu madalyası elde etti.

Avrupa’da Başarı Elde Ettiler

Aydınlı başarılı sporcu Burcu Erdemir, son olarak 09 – 11 Ağustos 2019 tarihlerinde Norveç’in Sadnes kentinde düzenlenen Avrupa Takımlar Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı’nda yer alarak, 4x100 bayrak takımı yarışında Avrupa 6’ncılığı başarısı elde ettiler.

Aydın Tarihinin En İyi Kadın Atleti

Son yıllarda katıldığı uluslararası ve ulusal şampiyonalarda birçok başarılı derece elde ederek Aydın’da parlayan sporcular arasında yer alan Burcu Erdemir, bu başarılarına yenilerini ekleyerek spor hayatına devam ediyor. Başarılı Atlet Burcu Erdemir, Aydın Atletizm tarihinden en başarılı kadın atlet unvanının da sahibi oldu.

“Türk Bayrağı’nı Göndere Çektirmek”

Başarılı sporcunun antrenörü Burak Uygun, en büyük hedeflerinin dünya ve olimpiyat şampiyonalarında Türk Bayrağı’nı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okutmak olduğunu belirtti.

Burak Uygun, şunları söyledi:

“Erzurum’da zorlu bir yarışma geçirdik. Birçok ülkeden katılan sporcuların yarıştığı uluslararası müsabakada ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Şampiyonluk madalyasını kıl payı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Ancak bu yarışmanın ardından

Bursa’da gerçekleştirilen Büyükler Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda iki kategoride elde ettiğimiz Türkiye Şampiyonlukları ve Norveç’te gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takım ile birlikte elde edilen başarılar bizleri sevindirdi.

Burcu Erdemir, Aydın’da yetişmiş Türkiye Atletizm camiası tarafından büyük beğeni kazanan başarılı bir sporcumuzdur. Aydın’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü nezdinde gerçekleştirilen İl Spor Merkezleri kapsamında yeni şampiyonlar yetiştirerek Türk Sporu’na katkı sağlamaya devam edeceğiz.

İl Müdürü’ne Teşekkür Etti

Desteklerinden dolayı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na teşekkür ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.