Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Burcu, Basın Bayramı’nı kutladı

GÜNCEL 24.07.2017 - 12:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3169+ kez okundu.
 

Burcu, Basın Bayramı’nı kutladı

BYEGM Muğla İl Müdürü Şerife Münire Burcu, yayınladığı mesajla 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.

AYDIN- Burcu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bağımsız ve tarafsız basın, güçlü demokrasinin varlığına işaret eder. Toplumunun doğru bilinçlenmesi, bilgilendirilmesi ve demokrasinin kök salmasında bağımsız ve tarafsız basının katkısı yadsınamaz bir gerçekliktir. 24 Temmuz 1908’de Türk Basını’nda sansürün kaldırılmasının 109.yıl dönümü nedeniyle, ilimizde ve bölgemizde günün her saatinde mesai saati gözetmeksizin ilkeli, cesur ve fedakarca yaptıkları çalışmalarıyla, hızlı, tarafsız ve doğru bilgilere yönlendiren, milletimiz ve demokrasimizden yana bir tutum alan, değerli basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlar, saygı ve selamlarımı sunarım.”
BYEGM Muğla İl Müdürü Şerife Münire Burcu, yayınladığı mesajla 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.

AYDIN- Burcu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bağımsız ve tarafsız basın, güçlü demokrasinin varlığına işaret eder. Toplumunun doğru bilinçlenmesi, bilgilendirilmesi ve demokrasinin kök salmasında bağımsız ve tarafsız basının katkısı yadsınamaz bir gerçekliktir.

24 Temmuz 1908’de Türk Basını’nda sansürün kaldırılmasının 109.yıl dönümü nedeniyle, ilimizde ve bölgemizde günün her saatinde mesai saati gözetmeksizin ilkeli, cesur ve fedakarca yaptıkları çalışmalarıyla, hızlı, tarafsız ve doğru bilgilere yönlendiren, milletimiz ve demokrasimizden yana bir tutum alan, değerli basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlar, saygı ve selamlarımı sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.