Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Buray Novada’da

MAGAZİN 28.07.2017 - 19:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3118+ kez okundu.
 

Buray Novada’da

Kaliteli ve cazip alışverişin Ege Bölgesi’ndeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke’de 5. Yıl Konserleri tüm hızıyla devam ediyor.

AYDIN- Novada Outlet Söke’nin bu haftaki konuğu ise Türk pop müziğin sevilen ismi Buray olacak. Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu, Novada Park Şanlıurfa ve Novada Menemen ile birlikte Türkiye çapında en hızlı büyüyen alışveriş merkezi zincirinin ilk halkası olan Novada Outlet Söke, bölgenin ilgi odağı olan eğlenceli ve dinamik etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, 5. yıl konser serisine Buray ile devam ediyor. Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke; 5. yılını kutladığı konserlerine 30 Temmuz tarihinde Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Buray’ı ağırlıyor. 30 Temmuz Pazar günü 20:00’da başlayıp açık havada ücretsiz gerçekleşecek Buray konseri ile Novada tekrar unutulmaz eğlencenin adresi olacak. Novada konserleri Buray ile devam ediyor Avustralya’daki müzik çalışmalarının ardından, Türkiye’de Ferhat Göçer, Selim Güngören ve Babutsa gibi sanatçılarla çalışarak çok dinlenen şarkılara imza atan Buray, 1 Şişe Aşk albümü ile uzun bir süre müzik listelerinin zirvesinde yer aldı. Albümünün çıkış şarkısı ‘İstersen’ ile listelerin bir numarasına yükselen Buray, ‘Sahiden’ albümünü de 2016 yılında hayranlarıyla buluşturdu. 30 Temmuz Pazar günü, 20:00’da Novada’da hayranlarıyla bir araya gelecek olan Buray, popüler şarkıları ve eğlenceli performansı ile Novada ziyaretçilerine müzik dolu keyifli bir akşam yaşatacak. Her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke; 5 Ağustos Cumartesi günü Cem Belevi, 13 Ağustos Pazar günü Evrencan Gündüz, 26 Ağustos Cumartesi günü ise Fatma Turgut ile devam edecek konserlerle Ege’nin en renkli noktası olmayı sürdürecek.
Kaliteli ve cazip alışverişin Ege Bölgesi’ndeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke’de 5. Yıl Konserleri tüm hızıyla devam ediyor.

AYDIN- Novada Outlet Söke’nin bu haftaki konuğu ise Türk pop müziğin sevilen ismi Buray olacak.

Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu, Novada Park Şanlıurfa ve Novada Menemen ile birlikte Türkiye çapında en hızlı büyüyen alışveriş merkezi zincirinin ilk halkası olan Novada Outlet Söke, bölgenin ilgi odağı olan eğlenceli ve dinamik etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, 5. yıl konser serisine Buray ile devam ediyor.

Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke; 5. yılını kutladığı konserlerine 30 Temmuz tarihinde Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Buray’ı ağırlıyor. 30 Temmuz Pazar günü 20:00’da başlayıp açık havada ücretsiz gerçekleşecek Buray konseri ile Novada tekrar unutulmaz eğlencenin adresi olacak.

Novada konserleri Buray ile devam ediyor

Avustralya’daki müzik çalışmalarının ardından, Türkiye’de Ferhat Göçer, Selim Güngören ve Babutsa gibi sanatçılarla çalışarak çok dinlenen şarkılara imza atan Buray, 1 Şişe Aşk albümü ile uzun bir süre müzik listelerinin zirvesinde yer aldı. Albümünün çıkış şarkısı ‘İstersen’ ile listelerin bir numarasına yükselen Buray, ‘Sahiden’ albümünü de 2016 yılında hayranlarıyla buluşturdu. 30 Temmuz Pazar günü, 20:00’da Novada’da hayranlarıyla bir araya gelecek olan Buray, popüler şarkıları ve eğlenceli performansı ile Novada ziyaretçilerine müzik dolu keyifli bir akşam yaşatacak.

Her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke; 5 Ağustos Cumartesi günü Cem Belevi, 13 Ağustos Pazar günü Evrencan Gündüz, 26 Ağustos Cumartesi günü ise Fatma Turgut ile devam edecek konserlerle Ege’nin en renkli noktası olmayı sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.