Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Burak Özçivit ameliyat oldu

DÜNYA 21.09.2015 - 07:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3950+ kez okundu.
 

Burak Özçivit ameliyat oldu

Burak Özçivit, dizi çekimleri sırasında sette bel ağrıları nüksedince apar topar hastaneye götürüldü. Ameliyata alınan genç oyuncu, 6 gün sonra sete döndü.

Burak Özçivit, 13 Eylül Pazar günü yapılan çekimler sırasında rahatsızlandı. Bir süredir yaşadığı bel ağrıları dayanılmaz hale gelince apar topar Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırılan oyuncu, yapılan tetkiklerin ardından ameliyata alındı. Özçivit, yaklaşık 6 saat süren operasyonun ardından 4 gün boyunca hastanede müşahede altında tutuldu. Çekimler durdu Hastaneden taburcu olduktan sonra annesinin evine giden Burak Özçivit, yarım kalan çekimlerine de geçtiğimiz cumartesi günü yeniden başladı. Ancak kendini iyi hissetmeyince set bir kez daha durdu. Özçivit'e yapılan doktor kontrolünde en az 1 hafta daha dinlenmesi gerektiği söylendi. Oyuncunun sağlık durumunun düzelmesini bekleyen set ekibi, çalışmalara 10 gün ara verdi.
Burak Özçivit, dizi çekimleri sırasında sette bel ağrıları nüksedince apar topar hastaneye götürüldü. Ameliyata alınan genç oyuncu, 6 gün sonra sete döndü.

Burak Özçivit, 13 Eylül Pazar günü yapılan çekimler sırasında rahatsızlandı. Bir süredir yaşadığı bel ağrıları dayanılmaz hale gelince apar topar Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırılan oyuncu, yapılan tetkiklerin ardından ameliyata alındı. Özçivit, yaklaşık 6 saat süren operasyonun ardından 4 gün boyunca hastanede müşahede altında tutuldu.

Çekimler durdu

Hastaneden taburcu olduktan sonra annesinin evine giden Burak Özçivit, yarım kalan çekimlerine de geçtiğimiz cumartesi günü yeniden başladı. Ancak kendini iyi hissetmeyince set bir kez daha durdu. Özçivit'e yapılan doktor kontrolünde en az 1 hafta daha dinlenmesi gerektiği söylendi. Oyuncunun sağlık durumunun düzelmesini bekleyen set ekibi, çalışmalara 10 gün ara verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.