Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bunu yaparak elinize ne geçecek

SİYASET 07.01.2015 - 13:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 4101+ kez okundu.
 

Bunu yaparak elinize ne geçecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sultanahmet’teki saldırıyı değerlendirdi.

Ankara’da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Temel Bilimleri ve Laboratuvarları binasının açılışı ile Esenboğa Merkez Kampüsü temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a fahri doktora tevdi edildi. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, İstanbul Sultanahmet’teki saldırıda şehit olan polis memuruna Allah’tan rahmet, yaralı polise de acil şifalar diledi. Erdoğan, “Acaba bu kadın nasıl bu hale geldi? Kenan kardeşimin ne suçu vardı? Oraya turistlerin gelmesini engellemek için mi yaptı. Dolmabahçe’de de böyle bir saldırı oldu. Ne yapmak istiyorsunuz? Bunu yaparak elinize ne geçecek? Bunları yaprak ideolojilerinizin bu ülkeye egemen olacağını mı düşünüyorsunuz?” diye konuştu. Erdoğan, paralel yapının üniversitelerdeki vesayetini de bitirmeye kararlı olduklarını kaydederek, "Bu can bu tende olduğu müddetçe bu yapıyla mücadele devam edecek" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sultanahmet’teki saldırıyı değerlendirdi.

Ankara’da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Temel Bilimleri ve Laboratuvarları binasının açılışı ile Esenboğa Merkez Kampüsü temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a fahri doktora tevdi edildi. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, İstanbul Sultanahmet’teki saldırıda şehit olan polis memuruna Allah’tan rahmet, yaralı polise de acil şifalar diledi. Erdoğan, “Acaba bu kadın nasıl bu hale geldi? Kenan kardeşimin ne suçu vardı? Oraya turistlerin gelmesini engellemek için mi yaptı. Dolmabahçe’de de böyle bir saldırı oldu. Ne yapmak istiyorsunuz? Bunu yaparak elinize ne geçecek? Bunları yaprak ideolojilerinizin bu ülkeye egemen olacağını mı düşünüyorsunuz?” diye konuştu.

Erdoğan, paralel yapının üniversitelerdeki vesayetini de bitirmeye kararlı olduklarını kaydederek, "Bu can bu tende olduğu müddetçe bu yapıyla mücadele devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.