Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bülbül, Köşk-Ödemiş Yolu’nu bakana sordu

SİYASET 29.07.2019 - 15:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3277+ kez okundu.
 

Bülbül, Köşk-Ödemiş Yolu’nu bakana sordu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan’a Köşk Ödemiş yolunu sordu.

AYDIN- TBMM Başkanlığı’na Bakan Turan’ın yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi veren Milletvekili Bülbül, Büyük Menderes ve Küçük Menderes Ovaları’nda üretim ve ticaret yapan vatandaşlar, bu alanlara gitmek, ürünleri taşımak için kullandıkları yol Nazilli-Beydağ (40 km) ve Köşk-Ödemiş (65 km) yollarıdır. Ancak bu yollar büyük ölçüde tehlike arz etmektedir” dedi. Bu yollar için genişletme ve tünel açma çalışmaları yapılacağı belirtilse de hazırlanan projelerin tozlu raflarda kalmaya mahkum olduğunu belirten Milletvekili Süleyman Bülbül, aşağıdaki soruların yanıtlanmasını istedi: “1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, bu iki proje için Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu’na teklif yapıldı mı? Yapıldı ise, teklifin sonucu ne olmuştur? 2- 2017 yılında yolun iyileştirileceğinin yatırım planlamasına alındığı ve ihaleye çıkılacağı söylenmiştir. Bu konuda ihale yapılmış mıdır? Yapılmış ise, ihale sonucu ne olmuştur? Uygulama işlemleri neden gerçekleştirilmemiştir? 3- Nazilli-Beydağ, Köşk-Ödemiş yollarının yapılmamış olması sebebiyle 2010 ile 2019 yılları arasın bu yollarda kaç adet trafik kazası olmuştur? Bu trafik kazaları sebebiyle kaç vatandaşımız hayatını kaybetmiştir? Kaç vatandaşımız yaralanmıştır?”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan’a Köşk Ödemiş yolunu sordu.

AYDIN- TBMM Başkanlığı’na Bakan Turan’ın yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi veren Milletvekili Bülbül, Büyük Menderes ve Küçük Menderes Ovaları’nda üretim ve ticaret yapan vatandaşlar, bu alanlara gitmek, ürünleri taşımak için kullandıkları yol Nazilli-Beydağ (40 km) ve Köşk-Ödemiş (65 km) yollarıdır. Ancak bu yollar büyük ölçüde tehlike arz etmektedir” dedi.

Bu yollar için genişletme ve tünel açma çalışmaları yapılacağı belirtilse de hazırlanan projelerin tozlu raflarda kalmaya mahkum olduğunu belirten Milletvekili Süleyman Bülbül, aşağıdaki soruların yanıtlanmasını istedi:

“1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, bu iki proje için Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu’na teklif yapıldı mı? Yapıldı ise, teklifin sonucu ne olmuştur?

2- 2017 yılında yolun iyileştirileceğinin yatırım planlamasına alındığı ve ihaleye çıkılacağı söylenmiştir. Bu konuda ihale yapılmış mıdır? Yapılmış ise, ihale sonucu ne olmuştur? Uygulama işlemleri neden gerçekleştirilmemiştir?

3- Nazilli-Beydağ, Köşk-Ödemiş yollarının yapılmamış olması sebebiyle 2010 ile 2019 yılları arasın bu yollarda kaç adet trafik kazası olmuştur? Bu trafik kazaları sebebiyle kaç vatandaşımız hayatını kaybetmiştir? Kaç vatandaşımız yaralanmıştır?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.