Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Buharkent’te satış stantları faaliyete geçti

GÜNCEL 02.07.2017 - 13:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3730+ kez okundu.
 

Buharkent’te satış stantları faaliyete geçti

Aydın’ın Buharkent ilçesinde, belediye tarafından yapılan ahşap stantlar faaliyete geçerek yöresel ürünlerin satışına başlandı.

AYDIN- Buharkent Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje ile Atatürk Şehir Parkı devlet karayolu üzerinde bulunan ve yöresel ürünlerin satışının yapılacağı Bungalow tipi ahşap satış stantlarının montajı gerçekleştirilerek yöresel ürünlerin satışına başlandı. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, “Projelerimizden birini daha gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. İlçemiz Atatürk Şehir Parkı devlet karayolu üzerine yöresel ürünlerin satışının yapılabileceği satış stantlarımız faaliyetlerine başlamıştır. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Buharkent için hizmet etmeye, çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Aydın’ın Buharkent ilçesinde, belediye tarafından yapılan ahşap stantlar faaliyete geçerek yöresel ürünlerin satışına başlandı.

AYDIN- Buharkent Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje ile Atatürk Şehir Parkı devlet karayolu üzerinde bulunan ve yöresel ürünlerin satışının yapılacağı Bungalow tipi ahşap satış stantlarının montajı gerçekleştirilerek yöresel ürünlerin satışına başlandı.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, “Projelerimizden birini daha gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. İlçemiz Atatürk Şehir Parkı devlet karayolu üzerine yöresel ürünlerin satışının yapılabileceği satış stantlarımız faaliyetlerine başlamıştır. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Buharkent için hizmet etmeye, çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.