Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Buharkent OSB faaliyete geçiyor

EKONOMİ 15.06.2017 - 19:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3021+ kez okundu.
 

Buharkent OSB faaliyete geçiyor

Buharkent Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için yapılan toplantıda firma sahipleri ile görüşüldü.

AYDIN- Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, organize sanayi bölgesi yatırımcıları ile bir araya gelerek arsaların tahsisi ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda yatırımcılardan parsel talepleri alınırken, organize sanayi bölgesinin en kısa sürede faaliyete geçmesi için planlamalar yapıldı. Belediye Başkanı Erol, Buharkent OSB’nin en kısa zamanda faaliyete geçeceğinin müjdesini vererek, “Buharkent Organize Sanayi Bölgemizin yatırımcıları ile bir araya geldik. Arsaların tahsisi ile ilgili toplantımızı gerçekleştirdik. Yatırımcılarımızdan parsel taleplerini aldık. Kısa zamanda bir çok projemizi hayat buldurduğumuz gibi organize sanayi bölgemizi de Buharkent'imize kazandırdık. Yatırımcılarımızın bir kısmı hemen inşaatlarına başlayacak. En kısa zamanda tamamı Allah’ın izniyle faaliyete geçecektir. Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.
Buharkent Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için yapılan toplantıda firma sahipleri ile görüşüldü.

AYDIN- Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, organize sanayi bölgesi yatırımcıları ile bir araya gelerek arsaların tahsisi ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda yatırımcılardan parsel talepleri alınırken, organize sanayi bölgesinin en kısa sürede faaliyete geçmesi için planlamalar yapıldı.

Belediye Başkanı Erol, Buharkent OSB’nin en kısa zamanda faaliyete geçeceğinin müjdesini vererek, “Buharkent Organize Sanayi Bölgemizin yatırımcıları ile bir araya geldik. Arsaların tahsisi ile ilgili toplantımızı gerçekleştirdik. Yatırımcılarımızdan parsel taleplerini aldık. Kısa zamanda bir çok projemizi hayat buldurduğumuz gibi organize sanayi bölgemizi de Buharkent'imize kazandırdık. Yatırımcılarımızın bir kısmı hemen inşaatlarına başlayacak. En kısa zamanda tamamı Allah’ın izniyle faaliyete geçecektir. Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.