Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Buharkent MYO’da ‘İletişim Ustalığı' zirvesi düzenlendi

EĞİTİM 04.11.2017 - 10:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3146+ kez okundu.
 

Buharkent MYO’da ‘İletişim Ustalığı' zirvesi düzenlendi

Adnan Menderes Üniversitesi Buharkent Meslek Yüksekokulu ile Deneyimsel Tasarım Öğretisi Enstitüsü tarafından ‘İletişim Ustalığı Zirvesi’ konulu eğitim gerçekleştirildi.

AYDIN- Mehmet Parmaksızoğlu Konferans Salonu’nda iki gün boyunca süren zirve programının ilk gününde, gündelik hayatımızda kendimizi ve çevremizi daha iyi, daha nitelikli tanıyabilme adına “Deneyimsel Tasarım Öğretisi, İletişim, İnsan Tanıma Sanatı ve Gizemli Zıtlıklar Yasası” konularında sunumlar yapıldı. Her bir konunun farklı uzman tarafından anlatıldığı zirvenin ikinci gününde, günlük hayatın yanı sıra özellikle iş hayatında karşılaşabileceğimiz durumlara yönelik “Genel İletişim Stratejileri, İletişimde Yanılgı ve Zihnin Filtreleri, İletişimde Bedel, İletişimde Beklenti, Üç Boyutlu İletişim ve Topluluk Önünde Konuşma” gibi konular üzerinde duruldu. İstanbul merkezli faaliyet gösteren Deneyimsel Tasarım Öğretisi Enstitüsü’nün eğitiminden duyduğu memnuniyeti dile getiren Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mesut Kırmacı, “Her birimizin kendinden ve hayatından kesitler bulduğu ve ziyadesiyle fayda sağladığı bir program oldu. Öğrencilerimiz için benzeri eğitimlerin devamı için çabalayacağız” dedi. Akademik personelin yanı sıra öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği program, eğitmenlere Buharkent Meslek Yüksekokulu’nda üretilmiş olan kozmetik ürünlerinden oluşan hediyelerin takdimi ile son buldu.
Adnan Menderes Üniversitesi Buharkent Meslek Yüksekokulu ile Deneyimsel Tasarım Öğretisi Enstitüsü tarafından ‘İletişim Ustalığı Zirvesi’ konulu eğitim gerçekleştirildi.

AYDIN- Mehmet Parmaksızoğlu Konferans Salonu’nda iki gün boyunca süren zirve programının ilk gününde, gündelik hayatımızda kendimizi ve çevremizi daha iyi, daha nitelikli tanıyabilme adına “Deneyimsel Tasarım Öğretisi, İletişim, İnsan Tanıma Sanatı ve Gizemli Zıtlıklar Yasası” konularında sunumlar yapıldı.

Her bir konunun farklı uzman tarafından anlatıldığı zirvenin ikinci gününde, günlük hayatın yanı sıra özellikle iş hayatında karşılaşabileceğimiz durumlara yönelik “Genel İletişim Stratejileri, İletişimde Yanılgı ve Zihnin Filtreleri, İletişimde Bedel, İletişimde Beklenti, Üç Boyutlu İletişim ve Topluluk Önünde Konuşma” gibi konular üzerinde duruldu.

İstanbul merkezli faaliyet gösteren Deneyimsel Tasarım Öğretisi Enstitüsü’nün eğitiminden duyduğu memnuniyeti dile getiren Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mesut Kırmacı, “Her birimizin kendinden ve hayatından kesitler bulduğu ve ziyadesiyle fayda sağladığı bir program oldu. Öğrencilerimiz için benzeri eğitimlerin devamı için çabalayacağız” dedi.

Akademik personelin yanı sıra öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği program, eğitmenlere Buharkent Meslek Yüksekokulu’nda üretilmiş olan kozmetik ürünlerinden oluşan hediyelerin takdimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.