Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Buharkent deve güreşi festivaline hazır

GÜNCEL 15.12.2016 - 11:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1899+ kez okundu.
 

Buharkent deve güreşi festivaline hazır

Buharkent Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel deve güreşi festivali Pazar günü yapılacak.

AYDIN- Buharkent Belediyesi tarafından bu yıl Buharkent Meslek Yüksekokulu yararına düzenlenen deve güreşinde, ulaşım, otopark, seyir terası ve yeni yapılan lavabo tesisleri ile güreş severlere en iyi imkanları sunmaya hazırlanıyor. Buharkent Deve Güreşi Arenası’nda düzenlenen güreşte ülkede meydana gelen terör olayları nedeniyle davul, zurna, eğlence içerikli müzik çalınmasına müsaade edilmeyeceği belirtildi. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, şunları söyledi: ”10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul'da meydana gelen menfur terör saldırısı sonucunda çoğu Polis olan vatandaşlarımız şehit olmuş ve birçok vatandaşımız da yaralanmış ve bu durum bütün milletimizi üzüntüye boğmuştur. Şehitlerimiz, yaralılarımız ve onların ailelerine saygı nedeniyle öncesinde ve deve güreşi esnasında kesinlikle davul, zurna, eğlence içerikli müzik çalınmasına müsaade edilmeyecektir. Buharkent Belediyesi olarak Deve Güreşi Arenası’nda Türk Bayrağı dağıtılacak olmakla birlikte vatandaşlarımızın da Deve Güreşi Arenası’na varsa Türk Bayraklarıyla gelmelerini, teröre karşı birlik ve beraberlik içinde bir duruş sergilemelerini bekliyoruz. Deve Güreşi Arenası’nda alkol satışı yapılmayacaktır ve vatandaşlarımızın da hassasiyet göstererek eğlenceye yönelik tutum ve davranış içinde olmaktan uzak duracakları düşüncesindeyiz. Buharkent Meslek Yüksekokulu yararına düzenlenen, milli kültürümüzün bir parçası olan ve bu niteliğini esas alınarak gerçekleştirilecek olan Buharkent Deve Güreşine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.”
Buharkent Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel deve güreşi festivali Pazar günü yapılacak.

AYDIN- Buharkent Belediyesi tarafından bu yıl Buharkent Meslek Yüksekokulu yararına düzenlenen deve güreşinde, ulaşım, otopark, seyir terası ve yeni yapılan lavabo tesisleri ile güreş severlere en iyi imkanları sunmaya hazırlanıyor. Buharkent Deve Güreşi Arenası’nda düzenlenen güreşte ülkede meydana gelen terör olayları nedeniyle davul, zurna, eğlence içerikli müzik çalınmasına müsaade edilmeyeceği belirtildi.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, şunları söyledi:

”10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul'da meydana gelen menfur terör saldırısı sonucunda çoğu Polis olan vatandaşlarımız şehit olmuş ve birçok vatandaşımız da yaralanmış ve bu durum bütün milletimizi üzüntüye boğmuştur.

Şehitlerimiz, yaralılarımız ve onların ailelerine saygı nedeniyle öncesinde ve deve güreşi esnasında kesinlikle davul, zurna, eğlence içerikli müzik çalınmasına müsaade edilmeyecektir.

Buharkent Belediyesi olarak Deve Güreşi Arenası’nda Türk Bayrağı dağıtılacak olmakla birlikte vatandaşlarımızın da Deve Güreşi Arenası’na varsa Türk Bayraklarıyla gelmelerini, teröre karşı birlik ve beraberlik içinde bir duruş sergilemelerini bekliyoruz.

Deve Güreşi Arenası’nda alkol satışı yapılmayacaktır ve vatandaşlarımızın da hassasiyet göstererek eğlenceye yönelik tutum ve davranış içinde olmaktan uzak duracakları düşüncesindeyiz.

Buharkent Meslek Yüksekokulu yararına düzenlenen, milli kültürümüzün bir parçası olan ve bu niteliğini esas alınarak gerçekleştirilecek olan Buharkent Deve Güreşine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.