Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

“Bugün Günlerden Yarın”

KÜLTÜR 05.12.2015 - 13:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1441+ kez okundu.
 

“Bugün Günlerden Yarın”

“Bugün Günlerden Yarın” Platformu ADÜ öğrencileriyle buluştu.

“Bugün Günlerden Yarın” Platformu, üniversite-gençlik buluşmaları kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde öğrencilerle buluştu. Doğuş Yayın Grubu Spor Grup Başkanı Fuat Akdağ, Fotoğrafçı ve Yapımcı Ricky QI, İsfam Uluslararası Projeler Sorumlusu Onur Türk, Sanatçı Nil Karaibrahimgil, Yazar Aret Vartanyan, Darülaceze Sakini Fikret Karabulut, Dreamstalk Eş Kurucusu Ezgi Utan’ın konuşmacı olarak katıldığı programda, konuşmacılar başarılı kariyerlerinin sırlarını öğrencilerle paylaştı. Kişisel farkındalığa, özgün olmaya, özgür iradeyle hareket etmeye ve yaşama karşı pozitif bakmanın önemine vurgu yapıldığı etkinlik sonunda öğrencilerle danışmanlar stantlarda bire bir görüşme imkânı buldu. Üniversite gençliğine ilham vermek, imkan ve vizyon sağlamak amacı ile kurulan “Bugün Günlerden Yarın” platformu, kişisel gelişim ve kariyer danışmanlığı konularında birebir destek alan öğrenciler arasından hedeflerini belirleyenlere, burs, staj, iş imkânı ve proje desteği sağlıyor.
“Bugün Günlerden Yarın” Platformu ADÜ öğrencileriyle buluştu.

“Bugün Günlerden Yarın” Platformu, üniversite-gençlik buluşmaları kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde öğrencilerle buluştu.

Doğuş Yayın Grubu Spor Grup Başkanı Fuat Akdağ, Fotoğrafçı ve Yapımcı Ricky QI, İsfam Uluslararası Projeler Sorumlusu Onur Türk, Sanatçı Nil Karaibrahimgil, Yazar Aret Vartanyan, Darülaceze Sakini Fikret Karabulut, Dreamstalk Eş Kurucusu Ezgi Utan’ın konuşmacı olarak katıldığı programda, konuşmacılar başarılı kariyerlerinin sırlarını öğrencilerle paylaştı.

Kişisel farkındalığa, özgün olmaya, özgür iradeyle hareket etmeye ve yaşama karşı pozitif bakmanın önemine vurgu yapıldığı etkinlik sonunda öğrencilerle danışmanlar stantlarda bire bir görüşme imkânı buldu.

Üniversite gençliğine ilham vermek, imkan ve vizyon sağlamak amacı ile kurulan “Bugün Günlerden Yarın” platformu, kişisel gelişim ve kariyer danışmanlığı konularında birebir destek alan öğrenciler arasından hedeflerini belirleyenlere, burs, staj, iş imkânı ve proje desteği sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.