Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bu yol tehlike saçıyor

ASAYİŞ 04.10.2018 - 13:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2486+ kez okundu.
 

Bu yol tehlike saçıyor

Aydın-İzmir Karayolu Aydın çıkışında yer alan, düğün salonları ve okullar bölgesi olan karayolu, yayalar için tehlike oluşturuyor. Bu yol üzerinde yer alan 4 özel okul, 3 düğün salonu, 2 otomobil showroom, yapı marketleri trafik yoğunluğunu iyice artırdı.

AYDIN- Geçtiğimiz hafta gece düğün salonundan çıkan bir vatandaşımız araba çarpması sonucu vefat ettiği anımsatılarak, gece aydınlatmasının olmayışı, orta Refüjün kapalı olmasının, ciddi problemlere yol açtığı belirtildi. Bu hassas konu üzerine Kavaklı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Çokay, gazetemize açıklamada bulundu. Kavaklı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Süleyman Çokay, şöyle konuştu: "Okullar ve iş merkezlerinin yoğun olduğu bu bölgede Karayolları’nın ve AYDEM ekiplerinin düzenleme yapmaları gerekmektedir. Yaya geçidinde orta refüjün kapalı olması geçişleri zorlaştırmaktadır. Yayalar yolun ortasında dengesiz adım atmak durumunda kalıyorlar. Ayrıca gece görüş tamamıyla kapalı, ışıklandırma yok. Normalde Aydın tabelası sonrası ışıklandırmanın başlaması gerekir. Ben özellikle Emniyet mensuplarına, Bölge Trafik ekiplerine teşekkür etmek istiyorum. Her sabah okul giriş ve çıkışında, çift yönlü trafik akışını sağlıyorlar. Aynı şekilde Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri orta refüjdeki ağaçları budayarak görüş alanını genişletti. Aynı duyarlılığı karayolu ve AYDEM ekiplerinden de bekliyoruz. Sayın Valimizin desteğiyle buraya üst geçit yapılması daha gerçekçi bir çözümü de getirebilir."
Aydın-İzmir Karayolu Aydın çıkışında yer alan, düğün salonları ve okullar bölgesi olan karayolu, yayalar için tehlike oluşturuyor. Bu yol üzerinde yer alan 4 özel okul, 3 düğün salonu, 2 otomobil showroom, yapı marketleri trafik yoğunluğunu iyice artırdı.

AYDIN- Geçtiğimiz hafta gece düğün salonundan çıkan bir vatandaşımız araba çarpması sonucu vefat ettiği anımsatılarak, gece aydınlatmasının olmayışı, orta Refüjün kapalı olmasının, ciddi problemlere yol açtığı belirtildi.

Bu hassas konu üzerine Kavaklı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Çokay, gazetemize açıklamada bulundu. Kavaklı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Süleyman Çokay, şöyle konuştu:

"Okullar ve iş merkezlerinin yoğun olduğu bu bölgede Karayolları’nın ve AYDEM ekiplerinin düzenleme yapmaları gerekmektedir. Yaya geçidinde orta refüjün kapalı olması geçişleri zorlaştırmaktadır.

Yayalar yolun ortasında dengesiz adım atmak durumunda kalıyorlar. Ayrıca gece görüş tamamıyla kapalı, ışıklandırma yok. Normalde Aydın tabelası sonrası ışıklandırmanın başlaması gerekir.

Ben özellikle Emniyet mensuplarına, Bölge Trafik ekiplerine teşekkür etmek istiyorum. Her sabah okul giriş ve çıkışında, çift yönlü trafik akışını sağlıyorlar.

Aynı şekilde Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri orta refüjdeki ağaçları budayarak görüş alanını genişletti. Aynı duyarlılığı karayolu ve AYDEM ekiplerinden de bekliyoruz. Sayın Valimizin desteğiyle buraya üst geçit yapılması daha gerçekçi bir çözümü de getirebilir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.