Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bu yıl ılık bir kış yaşanacak

GENEL 30.09.2019 - 13:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3986+ kez okundu.
 

Bu yıl ılık bir kış yaşanacak

Aydın ekim ayına ortalamanın 9 derece üzerinde bir sıcaklıkla giriyor.

AYDIN  - Aydın’da yaz mevsiminin sona erip sonbaharın gelmesine rağmen, yazın kavurucu sıcaklıkları halen etkisini sürdürüyor. Uzun yıllar ortalamasına göre Ekim ayında ortalama sıcaklığı 18,6 derece en yüksek sıcaklığı da 26.8 derece olan Aydın ili Ekim ayına 35 derece sıcaklıkla başlıyor. Uzmanlar Ege’de bu yıl ılık bir kış yaşanacağını tahmin ettiklerini belirttiler. Aydın’da geçtiğimiz yıllarda bu dönemde yüksek kesimlerde evlerin bacalarından ısınma amaçlı dumanlar yükselirken, bu yıl vatandaşlar henüz kışlık kıyafetlerini bile giymedi. Eylül ayı sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde geçen Aydın, Ekim ayını da mevsim normalleri üzerinde seyreden bir sıcaklıkla karşılıyor. Meteoroloji Müdürlüğü tarafından yapılan haftalık değerlendirmede, ekim ayı uzun yıllar sıcaklık ortalaması 18.6 derece olan Aydın’ın ekim ayına 35 derece sıcaklıkla başlayacağı açıklandı. Aydın’ın Ekim ayında uzun yıllar ortalamasına göre en yüksek sıcaklığı 26,7 derece olarak açıklanırken Aydın’da yüksek sıcaklığın bu yıl kış mevsimi boyunca etkili olacağının tahmin edildiği belirtildi. Meteoroloji Müdürlüğü yetkili Aydın’da Cuma gününe kadar sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyredeceğini ve yağış beklenmediğini Cuma gününden sonra yağış beklendiğini açıkladılar. Yağışın, Ege ve Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde ise mevsim normalleri civarında gerçekleşmesinin öngörüldüğü açıklandı.
Aydın ekim ayına ortalamanın 9 derece üzerinde bir sıcaklıkla giriyor.

AYDIN  - Aydın’da yaz mevsiminin sona erip sonbaharın gelmesine rağmen, yazın kavurucu sıcaklıkları halen etkisini sürdürüyor. Uzun yıllar ortalamasına göre Ekim ayında ortalama sıcaklığı 18,6 derece en yüksek sıcaklığı da 26.8 derece olan Aydın ili Ekim ayına 35 derece sıcaklıkla başlıyor. Uzmanlar Ege’de bu yıl ılık bir kış yaşanacağını tahmin ettiklerini belirttiler.

Aydın’da geçtiğimiz yıllarda bu dönemde yüksek kesimlerde evlerin bacalarından ısınma amaçlı dumanlar yükselirken, bu yıl vatandaşlar henüz kışlık kıyafetlerini bile giymedi. Eylül ayı sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde geçen Aydın, Ekim ayını da mevsim normalleri üzerinde seyreden bir sıcaklıkla karşılıyor.

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından yapılan haftalık değerlendirmede, ekim ayı uzun yıllar sıcaklık ortalaması 18.6 derece olan Aydın’ın ekim ayına 35 derece sıcaklıkla başlayacağı açıklandı. Aydın’ın Ekim ayında uzun yıllar ortalamasına göre en yüksek sıcaklığı 26,7 derece olarak açıklanırken Aydın’da yüksek sıcaklığın bu yıl kış mevsimi boyunca etkili olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkili Aydın’da Cuma gününe kadar sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyredeceğini ve yağış beklenmediğini Cuma gününden sonra yağış beklendiğini açıkladılar. Yağışın, Ege ve Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde ise mevsim normalleri civarında gerçekleşmesinin öngörüldüğü açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.