Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bu Sohbette Ak Parti İl Teşkilatı Konuşuldu

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 04.01.2015 - 18:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3344+ kez okundu.
 

Bu Sohbette Ak Parti İl Teşkilatı Konuşuldu

20 Aralık 2014 Cumartesi akşamı Ankara İçkale Otel'de Aydınlılar Derneği tarafından düzenlenen gecede, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş ile Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem koyu sohbete daldılar.

Erdem ve Savaş'ın bu koyu sohbetinde 17 Ocak'ta yapılacak olan il kongresinde yeni İl Teşkilatının şekillenmesi yönünde olduğu gözümüzden kaçmadı. İl Başkanı M. Sadık Atay'ın da Milletvekili Adayları arasında isminin geçmesi nedeniyle 17 Ocak 2015 Cumartesi günü yapılacak İl Kongresinde aday olmayacağı Aydın kamuoyunda konuşuluyor olması nedeniyle, 2015 seçimlerini taşıyabilecek bir il başkanı ile güçlü bir yönetimin oluşması için istişare yaptıkları yönündeki sorumuza açık açık olmasa da üstü kapalı doğrulamaya çalıştılar. Efeler İlçe Kongresinde eski İlçe Başkanı Gökhan Ökten'in konuşmasına karşılık olarak sert bir şekilde yanıt veren ve üstü kapalı olarak Mehmet Erdem'i de eleştiren Atay'a karşı bir duruş sergilenmek istendiği de gözlemleniyor. Ak Parti İl Teşkilatı içerisinde başlatılan bu soğuk savaştan bakalım önümüzdeki aylarda belirlenecek olan milletvekilliğindeki sıralamalardan kim karlı çıkacak.
20 Aralık 2014 Cumartesi akşamı Ankara İçkale Otel'de Aydınlılar Derneği tarafından düzenlenen gecede, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş ile Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem koyu sohbete daldılar.

Erdem ve Savaş'ın bu koyu sohbetinde 17 Ocak'ta yapılacak olan il kongresinde yeni İl Teşkilatının şekillenmesi yönünde olduğu gözümüzden kaçmadı.

İl Başkanı M. Sadık Atay'ın da Milletvekili Adayları arasında isminin geçmesi nedeniyle 17 Ocak 2015 Cumartesi günü yapılacak İl Kongresinde aday olmayacağı Aydın kamuoyunda konuşuluyor olması nedeniyle, 2015 seçimlerini taşıyabilecek bir il başkanı ile güçlü bir yönetimin oluşması için istişare yaptıkları yönündeki sorumuza açık açık olmasa da üstü kapalı doğrulamaya çalıştılar.

Efeler İlçe Kongresinde eski İlçe Başkanı Gökhan Ökten'in konuşmasına karşılık olarak sert bir şekilde yanıt veren ve üstü kapalı olarak Mehmet Erdem'i de eleştiren Atay'a karşı bir duruş sergilenmek istendiği de gözlemleniyor.

Ak Parti İl Teşkilatı içerisinde başlatılan bu soğuk savaştan bakalım önümüzdeki aylarda belirlenecek olan milletvekilliğindeki sıralamalardan kim karlı çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.