Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bu sefer operasyonu yeşil sahada yaptılar

SPOR 17.03.2016 - 13:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3088+ kez okundu.
 

Bu sefer operasyonu yeşil sahada yaptılar

Aydın’da 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen doktorlar arası futbol maçı düzenlendi.

. Önlük yerine forma giyen Aydınlı hekimler bu sefer sahada tekniklerini konuşturdu.  14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle geleneksel hale gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenen doktorlar arası futbol maçı Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi doktorları takımı ile Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden görev yapan doktorlar arasında gerçekleşti. Başlama vuruşu kaptandan ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi doktorlarının sarı siyah, kamuda görev yapan doktorlar ise siyah-beyazlı formayla çıktığı karşılaşmayı Aydınlı hakemlerden Deniz Karadeniz, İbrahim Yıldırım ve Aydın Can Dönmez üçlüsü yönetti. Hakem triosu seremoniden önce her takımın oyuncuları olan Aydınlı doktorlara çiçek takdiminde bulunarak Tıp Bayramlarını kutladı. Aydın Tabip Odası Başkanı Metin Aydın da karşılaşma öncesinde maçın hakemleri ile her iki takımın kaptanlarına çiçek takdim etti. Adnan Menderes Stadı 1 no’lu Yan Saha’da 35’ar dakikalık devre ile yapılan karşılaşmanın başlama vuruşunu sembolik olarak Aydınspor 1923 kaptanı Erdi Bakırcı yaparak maça renk kattı. Fair-play ve dostluk içinde geçen maç sonunda Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Metin Aydın, 5-1’lik skor ile gülen taraf olan ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi doktorlarına kuplarını takdim ederek tebrik etti. Son olarak da her iki takımın oyuncuları kupa töreninden sonra birbirlerini tebrik ederek birlikte baklava yedi. “Spor şiddet değil sağlıktır” Maç sonrası görüşlerini belirten Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Metin Aydın, “Maçtaki skorun bizim için hiçbir önemi yok. Her iki takım oyuncularını gösterdikleri performanstan dolayı canı gönülden kutluyorum. Fair play havası içinde geçen maçta her zamanki gibi dostluk kazandı. Amaç sağlıklı bir yaşam için insanları spora yönlendirmekti. Özellikle son dönemlerde sporda artan şiddet olaylarına karşılık olarak sporun şiddet değil, sağlık olduğunu vurgulamaya çalıştık” dedi. 
Aydın’da 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen doktorlar arası futbol maçı düzenlendi.

. Önlük yerine forma giyen Aydınlı hekimler bu sefer sahada tekniklerini konuşturdu. 

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle geleneksel hale gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenen doktorlar arası futbol maçı Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi doktorları takımı ile Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden görev yapan doktorlar arasında gerçekleşti.

Başlama vuruşu kaptandan

ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi doktorlarının sarı siyah, kamuda görev yapan doktorlar ise siyah-beyazlı formayla çıktığı karşılaşmayı Aydınlı hakemlerden Deniz Karadeniz, İbrahim Yıldırım ve Aydın Can Dönmez üçlüsü yönetti. Hakem triosu seremoniden önce her takımın oyuncuları olan Aydınlı doktorlara çiçek takdiminde bulunarak Tıp Bayramlarını kutladı. Aydın Tabip Odası Başkanı Metin Aydın da karşılaşma öncesinde maçın hakemleri ile her iki takımın kaptanlarına çiçek takdim etti. Adnan Menderes Stadı 1 no’lu Yan Saha’da 35’ar dakikalık devre ile yapılan karşılaşmanın başlama vuruşunu sembolik olarak Aydınspor 1923 kaptanı Erdi Bakırcı yaparak maça renk kattı. Fair-play ve dostluk içinde geçen maç sonunda Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Metin Aydın, 5-1’lik skor ile gülen taraf olan ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi doktorlarına kuplarını takdim ederek tebrik etti. Son olarak da her iki takımın oyuncuları kupa töreninden sonra birbirlerini tebrik ederek birlikte baklava yedi.

“Spor şiddet değil sağlıktır”

Maç sonrası görüşlerini belirten Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Metin Aydın, “Maçtaki skorun bizim için hiçbir önemi yok. Her iki takım oyuncularını gösterdikleri performanstan dolayı canı gönülden kutluyorum. Fair play havası içinde geçen maçta her zamanki gibi dostluk kazandı. Amaç sağlıklı bir yaşam için insanları spora yönlendirmekti. Özellikle son dönemlerde sporda artan şiddet olaylarına karşılık olarak sporun şiddet değil, sağlık olduğunu vurgulamaya çalıştık” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.