Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bu ne ciddiyetsizlik

KÜLTÜR 23.02.2020 - 00:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4017+ kez okundu.
 

Bu ne ciddiyetsizlik

İnsan bakar kör olsa yine de görür

AYDIN – Bu yıl Aydın Valiliği tarafından 3. Düzenlenecek olan “Kitap Fuarı” tanıtım ve davetiyelerinin üzerindeki çalışmada, katkı sağlayan kuruluşların isim ve logoları yerleştirilmiş. Ama ne yazık ki bu çalışmayı hazırlayan tasarımcı grafikerden yaptırana varıncaya kadar sanırım gözlerini kapamışlar. Efeler Belediyesinin eski logosu kullanılmış. Bunun hiçbir mazereti olmaz ve olamaz. Bunun adı ciddiyetsizliktir. Kerhen iş görmedir… Bir sürü acemi insanları toplayıp profesyonel iş yapmaya kalkarsan ancak bunun kadar olur…
İnsan bakar kör olsa yine de görür

AYDIN – Bu yıl Aydın Valiliği tarafından 3. Düzenlenecek olan “Kitap Fuarı” tanıtım ve davetiyelerinin üzerindeki çalışmada, katkı sağlayan kuruluşların isim ve logoları yerleştirilmiş.

Ama ne yazık ki bu çalışmayı hazırlayan tasarımcı grafikerden yaptırana varıncaya kadar sanırım gözlerini kapamışlar.

Efeler Belediyesinin eski logosu kullanılmış. Bunun hiçbir mazereti olmaz ve olamaz. Bunun adı ciddiyetsizliktir. Kerhen iş görmedir…

Bir sürü acemi insanları toplayıp profesyonel iş yapmaya kalkarsan ancak bunun kadar olur…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.