Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bu ne cesaret!

ASAYİŞ 31.05.2017 - 11:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3404+ kez okundu.
 

Bu ne cesaret!

Kız öğrencileri bıçakla kovalayan kantinci, serbest bırakılınca sosyal medyadan küfür ve tehdit dolu paylaşımlar yaptı.

AYDIN- Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Kredi Yurtlar kız öğrenci yurdunda sahurda yemek konusunda tartıştığı kız öğrencileri bıçakla kovaladığı iddia edilen kantin görevlisinin, sosyal medyadan yaptığı silahlı tehdit paylaşımları tepki topladı. Edinilen bilgiye göre, üniversite öğrencilerinin kaldığı kız öğrenci yurdunun kantinini işleten 40 yaşındaki Ö.A.'nin, sahurda tartıştığı bir grup kız öğrencinin üzerine yürüdüğü ileri sürüldü. Yaşananlar yurtta kalan diğer öğrenciler tarafından cep telefonuyla görüntülenirken, olay sırasında elinde bıçak da bulunduğu iddia edilen Ö.A. ile tartıştığı öğrenciler polisteki ifadelerinde birbirinden şikayetçi olmadı. Yaşananların ardından yurtta kalan kız öğrenciler, sosyal medyada yaşanan gergin anları kınadıkları paylaşımlarda bulundu. Kız öğrencilerin şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakılan Ö.A., sosyal medya hesabından yaşanan tartışmaya yönelik sert paylaşımlarda bulundu. Önce “Olayın sorumlusu anarşist bir kız öğrenci, kantin görevlisinin karısını yerde görüp darp edildiğini sanmasından kaynaklanan olay, bıçak çekme yok“ şeklinde tweetler atan Ö.A., daha sonra sosyal medya hesabına elinde otomatik silahlar olan fotoğraf ve videolar yükleyip, küfürlü tehdit içeren paylaşımlarda bulundu. İkinci kez gözaltına alındı Paylaşımları inceleyen Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı’nın talimatıyla Ö.A, ikinci kez gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Ö.A., Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Ö.A.’nın ifadesinin alınmasının ardından mahkemeye çıkacağı bildirildi. Hem adli hem de idari soruşturma başlatıldı Bu arada, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kuşadası Kız Öğrenci Yurdu’nda meydana gelen olayın ardından Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı’nın başlattığı adli soruşturmanın yanında ADÜ Rektörlüğü ve Kredi Yurtlar Kurumu’nun da ayrı ayrı idari soruşturmalar başlattığı öğrenildi.
Kız öğrencileri bıçakla kovalayan kantinci, serbest bırakılınca sosyal medyadan küfür ve tehdit dolu paylaşımlar yaptı.

AYDIN- Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Kredi Yurtlar kız öğrenci yurdunda sahurda yemek konusunda tartıştığı kız öğrencileri bıçakla kovaladığı iddia edilen kantin görevlisinin, sosyal medyadan yaptığı silahlı tehdit paylaşımları tepki topladı.

Edinilen bilgiye göre, üniversite öğrencilerinin kaldığı kız öğrenci yurdunun kantinini işleten 40 yaşındaki Ö.A.'nin, sahurda tartıştığı bir grup kız öğrencinin üzerine yürüdüğü ileri sürüldü. Yaşananlar yurtta kalan diğer öğrenciler tarafından cep telefonuyla görüntülenirken, olay sırasında elinde bıçak da bulunduğu iddia edilen Ö.A. ile tartıştığı öğrenciler polisteki ifadelerinde birbirinden şikayetçi olmadı.

Yaşananların ardından yurtta kalan kız öğrenciler, sosyal medyada yaşanan gergin anları kınadıkları paylaşımlarda bulundu. Kız öğrencilerin şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakılan Ö.A., sosyal medya hesabından yaşanan tartışmaya yönelik sert paylaşımlarda bulundu. Önce “Olayın sorumlusu anarşist bir kız öğrenci, kantin görevlisinin karısını yerde görüp darp edildiğini sanmasından kaynaklanan olay, bıçak çekme yok“ şeklinde tweetler atan Ö.A., daha sonra sosyal medya hesabına elinde otomatik silahlar olan fotoğraf ve videolar yükleyip, küfürlü tehdit içeren paylaşımlarda bulundu.

İkinci kez gözaltına alındı

Paylaşımları inceleyen Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı’nın talimatıyla Ö.A, ikinci kez gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Ö.A., Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Ö.A.’nın ifadesinin alınmasının ardından mahkemeye çıkacağı bildirildi.

Hem adli hem de idari soruşturma başlatıldı

Bu arada, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kuşadası Kız Öğrenci Yurdu’nda meydana gelen olayın ardından Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı’nın başlattığı adli soruşturmanın yanında ADÜ Rektörlüğü ve Kredi Yurtlar Kurumu’nun da ayrı ayrı idari soruşturmalar başlattığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.