Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bu kez personel eğlendi

DÜNYA 08.01.2015 - 10:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3565+ kez okundu.
 

Bu kez personel eğlendi

Kuşadası ve Ege Bölgesi’nin en önemli turistik tesisleri arasında yer alan 5 yıldızlı Korumar Hotel De Luxe çalışanları, kendi otellerindeki personel gecesinde bir araya geldi.

Kuşadası ve Ege Bölgesi’nin en önemli turistik tesisleri arasında yer alan 5 yıldızlı Korumar Hotel De Luxe çalışanları, kendi otellerindeki personel gecesinde bir araya geldi. Kuşadası’nda 25 yıldır turizm sektörüne hizmet veren Korumar Hotel De Luxe’ün personel gecesi ilginç görüntülere sahne olurken, otel müdürleri çalışanlara kendi elleriyle servis yaptı ve otelde 10 yıl ve üzeri çalışma süresini dolduranlara onur plaketi verildi.1990 yılında yüzde yüz misafir ve çalışan memnuniyeti ilkesiyle hizmet vermeye başlayan Korumar Hotel De Luxe’ün personel gecesine çalışanların yanı sıra, çalışan yakınlarından oluşan toplam 400’e yakın kişi katıldı. Personel gecesinde bir araya gelen otel çalışanlarından yılın başarılı personelleri onur plaketi ile ödüllendirilirken, canlı müzik eşliğinde bir yılın yorgunluğunu atan otel çalışanları ve aileleri gönüllerince eğlendi. Aynı zamanda Kuşadası Otelciler Derneği (KODER) Başkanı da olan Korumar Hotel De Luxe Genel Müdürü Tacettin Özden, otellerindeki hizmet ve servis standartlarının çok yüksek olduğuna dikkati çekerek, bunun da her yönden mutlu olan personel sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Özden, “Korumar ailesi olarak bu geceyi her yıl iple çekiyorum. Geleneksel hale gelen personel yemeğimizi bu yılda düzenlemenin mutluluğu içindeyim. Önümüzdeki yıllar da da bu gecemizi düzenleyeceğiz ve o geceleri de iple çekeceğim. Korumar olarak başarılı bir sezon geçirdik. Bunun için hepinizi kutluyorum. Önümüzdeki sezonlarda da çıtayı yükselterek turizm sektöründe örnek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Kuşadası ve Ege Bölgesi’nin en önemli turistik tesisleri arasında yer alan 5 yıldızlı Korumar Hotel De Luxe çalışanları, kendi otellerindeki personel gecesinde bir araya geldi.

Kuşadası ve Ege Bölgesi’nin en önemli turistik tesisleri arasında yer alan 5 yıldızlı Korumar Hotel De Luxe çalışanları, kendi otellerindeki personel gecesinde bir araya geldi.

Kuşadası’nda 25 yıldır turizm sektörüne hizmet veren Korumar Hotel De Luxe’ün personel gecesi ilginç görüntülere sahne olurken, otel müdürleri çalışanlara kendi elleriyle servis yaptı ve otelde 10 yıl ve üzeri çalışma süresini dolduranlara onur plaketi verildi.1990 yılında yüzde yüz misafir ve çalışan memnuniyeti ilkesiyle hizmet vermeye başlayan Korumar Hotel De Luxe’ün personel gecesine çalışanların yanı sıra, çalışan yakınlarından oluşan toplam 400’e yakın kişi katıldı. Personel gecesinde bir araya gelen otel çalışanlarından yılın başarılı personelleri onur plaketi ile ödüllendirilirken, canlı müzik eşliğinde bir yılın yorgunluğunu atan otel çalışanları ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Aynı zamanda Kuşadası Otelciler Derneği (KODER) Başkanı da olan Korumar Hotel De Luxe Genel Müdürü Tacettin Özden, otellerindeki hizmet ve servis standartlarının çok yüksek olduğuna dikkati çekerek, bunun da her yönden mutlu olan personel sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Özden, “Korumar ailesi olarak bu geceyi her yıl iple çekiyorum. Geleneksel hale gelen personel yemeğimizi bu yılda düzenlemenin mutluluğu içindeyim. Önümüzdeki yıllar da da bu gecemizi düzenleyeceğiz ve o geceleri de iple çekeceğim. Korumar olarak başarılı bir sezon geçirdik. Bunun için hepinizi kutluyorum. Önümüzdeki sezonlarda da çıtayı yükselterek turizm sektöründe örnek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.