Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bozdoğan’da elektrik tellerinin tehlike saçtığı iddiası

GÜNCEL 08.07.2017 - 16:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3404+ kez okundu.
 

Bozdoğan’da elektrik tellerinin tehlike saçtığı iddiası

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde zeytin ağaçlarının arasından geçen elektrik tellerinin vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit ettiği iddia edildi.

AYDIN- Arapapıştı Kanyonu’nun turizme kazandırılması ile gündemden düşmeyen Bozdoğan’ın Kemer Mahallesi’nde zeytin ağaçlarının arasından geçen elektrik tellerinin yalıtımsız olması vatandaşları tedirgin ediyor. Özellikle zeytin sezonunda çok zor durumda çalıştıklarını ifade eden mahalle sakinleri tellere dokunmadan zeytin hasadı yapma için cambazlık yaptıklarını belirttiler. Kemer Mahalle Muhtarı Sinan Mammacı, bir kaç kez yetkili kuruma durumu ilettiklerini ama şimdiye kadar bir sonuç alamadıklarını ifade ederek, “Mahallemizin elektrik aydınlatmasını sağlayan ve enerji taşıyan elektrik telleri bahçelerimizdeki geçim kaynağımız zeytin ağaçlarının arasından geçiyor. Bu tellerin ya yükseltilmesi ya da yalıtımının yapılması gerekir. Zeytin sezonunda yalıtımı olmayan teller tehlike saçıyor. Tellere temas halinde acı bir olayla karşı karşıya kalabiliriz. Buna bir önlem alınması gerekir. Birkaç kez yetkili kuruma başvuruda bulunduk ama hala yalıtımı yapılmadı” dedi.
Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde zeytin ağaçlarının arasından geçen elektrik tellerinin vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit ettiği iddia edildi.

AYDIN- Arapapıştı Kanyonu’nun turizme kazandırılması ile gündemden düşmeyen Bozdoğan’ın Kemer Mahallesi’nde zeytin ağaçlarının arasından geçen elektrik tellerinin yalıtımsız olması vatandaşları tedirgin ediyor. Özellikle zeytin sezonunda çok zor durumda çalıştıklarını ifade eden mahalle sakinleri tellere dokunmadan zeytin hasadı yapma için cambazlık yaptıklarını belirttiler.

Kemer Mahalle Muhtarı Sinan Mammacı, bir kaç kez yetkili kuruma durumu ilettiklerini ama şimdiye kadar bir sonuç alamadıklarını ifade ederek, “Mahallemizin elektrik aydınlatmasını sağlayan ve enerji taşıyan elektrik telleri bahçelerimizdeki geçim kaynağımız zeytin ağaçlarının arasından geçiyor. Bu tellerin ya yükseltilmesi ya da yalıtımının yapılması gerekir. Zeytin sezonunda yalıtımı olmayan teller tehlike saçıyor. Tellere temas halinde acı bir olayla karşı karşıya kalabiliriz. Buna bir önlem alınması gerekir. Birkaç kez yetkili kuruma başvuruda bulunduk ama hala yalıtımı yapılmadı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.