Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bozdoğan yeni bir park kazandı

GÜNCEL 01.12.2017 - 11:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3083+ kez okundu.
 

Bozdoğan yeni bir park kazandı

Bozdoğan Belediyesi tarafından Çamlıdere Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Çocuk Parkı düzenlenen törenle açıldı.

AYDIN- Açılış törenine Bozdoğan Kaymakamı Murat Akyüz, Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın, Şehit Öğretmenin Annesi Server Sarısaç, Rasim Menteşe İlçe Hastanesi Başhekimi Şule Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Madran, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, çevre mahallelerden gelen vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Hizmete açılan Çocuk Park’ına Şehit Öğretmen Musa Sarısaç adı verilirken, kurdeleyi Bozdoğan Kaymakamı Murat Akyüz, Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın, Şehit Öğretmenin Annesi Server Sarısaç ve öğrenciler birlikte kesti. Parkın açılışında bir konuşma yapan Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın, “Önceden söz vermiştik bugün Allah nasip etti, hep beraber açılışını yapıyoruz. Çocuklarımız için ne yapsak azdır. İnşallah önümüzdeki günlerde Çamlıdere Mahallemiz de çalışmalarımız devam edecek. Hem bu yolu hem bu parkı çocuklarımız yavrularımız ve sizler güle güle kullanın. Bu parkın ismini de biliyorsunuz öğretmen ve benim de devrem arkadaşımız Şehit Öğretmen Musa Sarısaç’ın adını verdik. Biliyorsunuz şehitler ölmez vatan bölünmez. Biz şehitlerimizi yaşatmak ve onları unutturmamak zorundayız. Bedenen aramızdan ayrılsalar da ruhen bizlerin yanında, onlar var ki biz bugün burada parklar açıyoruz. Onlardan Allah razı olsun. Mekânı cennet olsun, ruhları şaad olsun. Bu düşüncelerle ben hepinize saygılarımı sunuyorum ve mahallemize hayırlı olsun diliyorum” dedi. Açılışta törene katılanlara lokma ikram edildi.
Bozdoğan Belediyesi tarafından Çamlıdere Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Çocuk Parkı düzenlenen törenle açıldı.

AYDIN- Açılış törenine Bozdoğan Kaymakamı Murat Akyüz, Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın, Şehit Öğretmenin Annesi Server Sarısaç, Rasim Menteşe İlçe Hastanesi Başhekimi Şule Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Madran, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, çevre mahallelerden gelen vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Hizmete açılan Çocuk Park’ına Şehit Öğretmen Musa Sarısaç adı verilirken, kurdeleyi Bozdoğan Kaymakamı Murat Akyüz, Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın, Şehit Öğretmenin Annesi Server Sarısaç ve öğrenciler birlikte kesti.

Parkın açılışında bir konuşma yapan Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın, “Önceden söz vermiştik bugün Allah nasip etti, hep beraber açılışını yapıyoruz. Çocuklarımız için ne yapsak azdır. İnşallah önümüzdeki günlerde Çamlıdere Mahallemiz de çalışmalarımız devam edecek. Hem bu yolu hem bu parkı çocuklarımız yavrularımız ve sizler güle güle kullanın. Bu parkın ismini de biliyorsunuz öğretmen ve benim de devrem arkadaşımız Şehit Öğretmen Musa Sarısaç’ın adını verdik. Biliyorsunuz şehitler ölmez vatan bölünmez. Biz şehitlerimizi yaşatmak ve onları unutturmamak zorundayız. Bedenen aramızdan ayrılsalar da ruhen bizlerin yanında, onlar var ki biz bugün burada parklar açıyoruz. Onlardan Allah razı olsun. Mekânı cennet olsun, ruhları şaad olsun. Bu düşüncelerle ben hepinize saygılarımı sunuyorum ve mahallemize hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Açılışta törene katılanlara lokma ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.