Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bozdoğan'da Korona virüs denetimi

SAĞLIK 12.11.2020 - 22:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1867+ kez okundu.
 

Bozdoğan'da Korona virüs denetimi

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde Korona virüs (Kovid-19) denetimi gerçekleştirildi.

BOZDOĞAN - Ülkemizde görüldüğü günden bu yana 10 binin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Korona virüsün önüne geçmek için denetimler sürüyor. Bozdoğan ilçesinde Kaymakam Soner Divli öncülüğündeki denetime, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Güneş, polis ve zabıta ekipleri katıldı. Gerçekleştirilen denetimlerde ekipler, vatandaşları maske, mesafe ve hijyen kurallarına karşı uyarılarda bulundu. Vatandaşlardan Korona virüs ile mücadele kapsamında kendilerine destek vermelerini isteyen Kaymakam Soner Divli daha sonra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Salih Devrim, İlçe Emniyet Amiri Komiser Muhammet Güneş, İlçe Müftüsü Mehmet Sabancılar, Yazı İşleri Müdürü Hakan Bacalıkaya ve vatandaşların katıldığı toplantıda ilçedeki Korona virüs salgında alınacak önlemler hakkında görüş alış-verişinde bulunulan toplantıya katıldı.
Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde Korona virüs (Kovid-19) denetimi gerçekleştirildi.

BOZDOĞAN - Ülkemizde görüldüğü günden bu yana 10 binin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Korona virüsün önüne geçmek için denetimler sürüyor. Bozdoğan ilçesinde Kaymakam Soner Divli öncülüğündeki denetime, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Güneş, polis ve zabıta ekipleri katıldı. Gerçekleştirilen denetimlerde ekipler, vatandaşları maske, mesafe ve hijyen kurallarına karşı uyarılarda bulundu.

Vatandaşlardan Korona virüs ile mücadele kapsamında kendilerine destek vermelerini isteyen Kaymakam Soner Divli daha sonra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Salih Devrim, İlçe Emniyet Amiri Komiser Muhammet Güneş, İlçe Müftüsü Mehmet Sabancılar, Yazı İşleri Müdürü Hakan Bacalıkaya ve vatandaşların katıldığı toplantıda ilçedeki Korona virüs salgında alınacak önlemler hakkında görüş alış-verişinde bulunulan toplantıya katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.