Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bozdoğan Belediyesi’nden anlamlı yarışma

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 05.06.2015 - 15:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3506+ kez okundu.
 

Bozdoğan Belediyesi’nden anlamlı yarışma

Atık Pil Toplama Kampanyası sonucunda dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Atık Pil Toplama Kampanyası sonucunda dereceye giren okullara ödülleri verildi. Atık pillerin çevreye zarar vermeden güvenli bir şekilde toplanmasını sağlamak, atık pillerin ekosisteme verdiği zararlar konusunda bilinçli bir kamuoyu yaratmak, halkın çevreye karşı duyarlılığını artırarak, bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla Bozdoğan Belediyesi tarafından Atık Pil Toplama yarışması düzenlendi. İlçe genelindeki ilkokul ve ortaokulları arasında düzenlenen yarışmaya 9 okul katılarak toplam 982 kg pil toplandı. Bozdoğan Belediyesi tarafından oluşturulan komisyonun yaptığı değerlendirmeye göre öğrenci başına 1, 69 kg. ortalama ile atık pil toplayan Eymir İlkokulu birinci, 1,04 kg. atık pil toplayan Örentaht İlkokulu yarışmada 2. olurken, 0,83 kg atık pil ortalamasıyla Olukbaşı İlkokulu 3. oldu Yarışma da en çok pil toplayarak dereceye giren okullara Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın tarafından, Yarışmada birinci olan Eymir İlkokulu'na 1 Adet notebook bilgisayar, İkinci olan Örentaht İlkokulu'na 1 Adet Projeksiyon cihazı, Üçüncü olan Olukbaşı İlkokulu'na 1 Adet Yazıcı Hediye etti. Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın tarafından Atık pil toplama kampanyası yarışmasında ilk üç sırada yer alarak en çok pil toplayan, 7900 pil ile birinci olan Örentaht İlkokulu'ndan Efekan Şimşek'e 1 Adet tablet, 5300 pil ile ikinci olan Örentaht İlkokulu'ndan Emirhan Çelik'e 1 Adet tablet, 5168 pil ile üçüncü olan Merkez İlkokulu'ndan Elif Rana Güzen'e 1 Adet tablet hediye edildi. Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın, Atık Pil Toplama Kampanyasına gösterdikleri ilgi ve katılımlarından dolayı yarışmaya katılan Eymir İlkokulu'na, Örentaht İlkokulu'na, Olukbaşı İlkokulu'na, Fatih İlkokulu'na, Bozdoğan İmam Hatip Ortaokulu'na, Koyuncular Nihat İzbudak İlkokulu'na, Merkez İlkokulu'na, Seki İlkokulu'na, Ümit-Güldane Erdal İlkokulu'na Atık Pil Toplama Kampanyasına katılım sertifikalarını verdi.
Atık Pil Toplama Kampanyası sonucunda dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Atık Pil Toplama Kampanyası sonucunda dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Atık pillerin çevreye zarar vermeden güvenli bir şekilde toplanmasını sağlamak, atık pillerin ekosisteme verdiği zararlar konusunda bilinçli bir kamuoyu yaratmak, halkın çevreye karşı duyarlılığını artırarak, bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla Bozdoğan Belediyesi tarafından Atık Pil Toplama yarışması düzenlendi.

İlçe genelindeki ilkokul ve ortaokulları arasında düzenlenen yarışmaya 9 okul katılarak toplam 982 kg pil toplandı. Bozdoğan Belediyesi tarafından oluşturulan komisyonun yaptığı değerlendirmeye göre öğrenci başına 1, 69 kg. ortalama ile atık pil toplayan Eymir İlkokulu birinci, 1,04 kg. atık pil toplayan Örentaht İlkokulu yarışmada 2. olurken, 0,83 kg atık pil ortalamasıyla Olukbaşı İlkokulu 3. oldu Yarışma da en çok pil toplayarak dereceye giren okullara Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın tarafından, Yarışmada birinci olan Eymir İlkokulu'na 1 Adet notebook bilgisayar, İkinci olan Örentaht İlkokulu'na 1 Adet Projeksiyon cihazı, Üçüncü olan Olukbaşı İlkokulu'na 1 Adet Yazıcı Hediye etti.

Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın tarafından Atık pil toplama kampanyası yarışmasında ilk üç sırada yer alarak en çok pil toplayan, 7900 pil ile birinci olan Örentaht İlkokulu'ndan Efekan Şimşek'e 1 Adet tablet, 5300 pil ile ikinci olan Örentaht İlkokulu'ndan Emirhan Çelik'e 1 Adet tablet,

5168 pil ile üçüncü olan Merkez İlkokulu'ndan Elif Rana Güzen'e 1 Adet tablet hediye edildi.

Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın, Atık Pil Toplama Kampanyasına gösterdikleri ilgi ve katılımlarından dolayı yarışmaya katılan Eymir İlkokulu'na, Örentaht İlkokulu'na, Olukbaşı İlkokulu'na, Fatih İlkokulu'na, Bozdoğan İmam Hatip Ortaokulu'na, Koyuncular Nihat İzbudak İlkokulu'na, Merkez İlkokulu'na, Seki İlkokulu'na, Ümit-Güldane Erdal İlkokulu'na Atık Pil Toplama Kampanyasına katılım sertifikalarını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.