Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bozçelik, Kuyucak’ta incelemelerde bulundu

GÜNCEL 09.08.2017 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3568+ kez okundu.
 

Bozçelik, Kuyucak’ta incelemelerde bulundu

Kuyucak İlçesinde bulunan eski yüksek okul binasının, 16.11.2015 tarihli ve 710 sayılı Kaymakamlık oluru ile Bakanlığa tahsis edildiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ile bir araya gelerek bina incelemesinde bulundu. Yapılan çalışmada binanın Huzurevi, Sosyal Hizmet Merkezi ve Yaşlı Yaşam Merkezi şeklinde üç ana başlıkta hizmet verecek hale getirilmesi için yapılması gerekenler görüşüldü. Kuyucak Belediye Başkanı ve İl Müdürü, Kuyucak İlçe Merkezi’nde bulunan ve Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan engellilerin el emeği göz nuru el ürünlerinin sergilendiği ve satışının yapıldığı yerleri ziyaret etti. Bu ziyarette, İl Müdürü Seyfi Bozçelik, buranın yapılmasını ve engellilerimize tahsis edilmesini sağlayan Belediye Başkanı Metin Ertürk’e teşekkürlerini iletti.
Kuyucak İlçesinde bulunan eski yüksek okul binasının, 16.11.2015 tarihli ve 710 sayılı Kaymakamlık oluru ile Bakanlığa tahsis edildiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ile bir araya gelerek bina incelemesinde bulundu. Yapılan çalışmada binanın Huzurevi, Sosyal Hizmet Merkezi ve Yaşlı Yaşam Merkezi şeklinde üç ana başlıkta hizmet verecek hale getirilmesi için yapılması gerekenler görüşüldü.

Kuyucak Belediye Başkanı ve İl Müdürü, Kuyucak İlçe Merkezi’nde bulunan ve Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan engellilerin el emeği göz nuru el ürünlerinin sergilendiği ve satışının yapıldığı yerleri ziyaret etti.

Bu ziyarette, İl Müdürü Seyfi Bozçelik, buranın yapılmasını ve engellilerimize tahsis edilmesini sağlayan Belediye Başkanı Metin Ertürk’e teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.