Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Böyle unutkanlık görülmedi

ASAYİŞ 06.07.2017 - 11:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3755+ kez okundu.
 

Böyle unutkanlık görülmedi

Spor tesislerinde mahsur kalan mahalle takımını itfaiye kurtardı.

AYDIN- Aydın Adnan Menderes Stadyumu ve Spor Tesislerinde maç yapan iki takımın üzerine tesisler kilitlenince çaresiz kalan gençleri itfaiye ekipleri kurtardı. Maç bittiğinde tüm kapılar kilitlendiği için sahadan çıkamayan gençler itfaiye merdiveni ile mahsur kaldıkları tesislerden kurtarıldıktan sonra evlerine gidebildi. Edinilen bilgiye göre Aydın Efeler ilçe merkezinde oturan bir grup genç, gündüz aşırı sıcak olduğu için günlük spor ve antrenmanlarını akşam hava serinledikten sonra yapmak istedi. İddiaya göre; akşam saatlerinde maça başlayan gençleri fark etmeyen tesis görevlisi saat 21:00 sıralarında Adnan Menderes Stadyumu ve Spor Tesisleri’nin tüm kapılarını kilitleyip ayrıldı. Bir süre sonra maçlarını tamamlayıp evlerine gitmek isteyen gençler tüm kapılar kilitlendiği için tesislerden dışları çıkamadı. Bunun üzerine gençler cep telefonları ile itfaiyeyi arayıp yardım istedi. Gençlerin çağrısı üzerine hemen stadyuma giden Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri merdivenli araç ile stadyumda mahsur kalan gençleri kurtardı. Gençler kendilerini kurtaran itfaiye ekiplerine teşekkür ettiler.
Spor tesislerinde mahsur kalan mahalle takımını itfaiye kurtardı.

AYDIN- Aydın Adnan Menderes Stadyumu ve Spor Tesislerinde maç yapan iki takımın üzerine tesisler kilitlenince çaresiz kalan gençleri itfaiye ekipleri kurtardı. Maç bittiğinde tüm kapılar kilitlendiği için sahadan çıkamayan gençler itfaiye merdiveni ile mahsur kaldıkları tesislerden kurtarıldıktan sonra evlerine gidebildi.

Edinilen bilgiye göre Aydın Efeler ilçe merkezinde oturan bir grup genç, gündüz aşırı sıcak olduğu için günlük spor ve antrenmanlarını akşam hava serinledikten sonra yapmak istedi. İddiaya göre; akşam saatlerinde maça başlayan gençleri fark etmeyen tesis görevlisi saat 21:00 sıralarında Adnan Menderes Stadyumu ve Spor Tesisleri’nin tüm kapılarını kilitleyip ayrıldı. Bir süre sonra maçlarını tamamlayıp evlerine gitmek isteyen gençler tüm kapılar kilitlendiği için tesislerden dışları çıkamadı. Bunun üzerine gençler cep telefonları ile itfaiyeyi arayıp yardım istedi.

Gençlerin çağrısı üzerine hemen stadyuma giden Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri merdivenli araç ile stadyumda mahsur kalan gençleri kurtardı. Gençler kendilerini kurtaran itfaiye ekiplerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.