Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

BOTAŞ, zamlara tam gaz!

EKONOMİ 01.10.2018 - 19:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1675+ kez okundu.
 

BOTAŞ, zamlara tam gaz!

BOTAŞ, doğalgaza bugünden geçerli olmak üzere konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 9, sanayide kullanılan doğalgaza da 18,5 zam yaptı.

AYDIN- BOTAŞ, doğalgaza bir zam daha yaptı. Doğalgaz satış fiyatları konutta yüzde 9, sanayide yüzde 18,5 oranında artırıldı. Zamlar, bugünden itibaren geçerli olacak. Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ), Ağustos ve Eylül aylarının ardından doğalgaza bugünden (1 Ekim 2018) geçerli olmak üzere bir zam daha yaptı. Doğalgaz satış fiyatları ne oldu? BOTAŞ’ın satış tarifelerinde yaptığı düzenleme ile doğalgaz fiyatları 1 Ekim 2018 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere konutlarda yüzde 9, sanayide yüzde 18,5 oranlarında arttırıldı. Doğalgaz çevrim santrallerinin elektrik üretimi amaçlı olarak kullandığı doğalgaz fiyatlarında ise herhangi bir artış yapılmadı. Söz konusu santrallerin kullandığı doğalgaz fiyatları 2018 yılı içinde toplamda yüzde 112 oranında artırılmıştı. Konutlar ve sanayi için üst üste üçüncü zam Doğalgaz fiyatları, Ağustos ayı ile Eylül ayında da zamlanmıştı. Ağustos ayında konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 9, büyük işletmeler tarafından kullanılan doğalgaza da yüzde 14 zam yapılmıştı. Eylül ayında da zam oranı konutlar için yüzde 9, sanayi için yüzde 14 olmuştu.
BOTAŞ, doğalgaza bugünden geçerli olmak üzere konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 9, sanayide kullanılan doğalgaza da 18,5 zam yaptı.

AYDIN- BOTAŞ, doğalgaza bir zam daha yaptı. Doğalgaz satış fiyatları konutta yüzde 9, sanayide yüzde 18,5 oranında artırıldı. Zamlar, bugünden itibaren geçerli olacak.

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ), Ağustos ve Eylül aylarının ardından doğalgaza bugünden (1 Ekim 2018) geçerli olmak üzere bir zam daha yaptı. Doğalgaz satış fiyatları ne oldu? BOTAŞ’ın satış tarifelerinde yaptığı düzenleme ile doğalgaz fiyatları 1 Ekim 2018 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere konutlarda yüzde 9, sanayide yüzde 18,5 oranlarında arttırıldı.

Doğalgaz çevrim santrallerinin elektrik üretimi amaçlı olarak kullandığı doğalgaz fiyatlarında ise herhangi bir artış yapılmadı. Söz konusu santrallerin kullandığı doğalgaz fiyatları 2018 yılı içinde toplamda yüzde 112 oranında artırılmıştı. Konutlar ve sanayi için üst üste üçüncü zam Doğalgaz fiyatları, Ağustos ayı ile Eylül ayında da zamlanmıştı.

Ağustos ayında konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 9, büyük işletmeler tarafından kullanılan doğalgaza da yüzde 14 zam yapılmıştı. Eylül ayında da zam oranı konutlar için yüzde 9, sanayi için yüzde 14 olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.