Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Borsalardan örnek işbirliği

EKONOMİ 14.11.2018 - 10:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1929+ kez okundu.
 

Borsalardan örnek işbirliği

Aydın Ticaret Borsası ve Söke Ticaret Borsası, Lisanlı Depoculuk İş Birliği Protokolü imzalandı.

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası ile Söke Ticaret Borsası bir araya gelerek, Pamukta Lisanslı Depo kurulması ve depoculuk faaliyeti sürdürülmesini amaçlayan iş birliği protokolü imzaladı. Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel, “İlimiz adına daha iyi işler ve projelerde Aydın Ticaret Borsamız ile birlikte yer alacağız” dedi. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur da yaptığı açıklamada, “İki kurum arası bağlarımız güçlüdür. Birlikteliğimiz her zaman devam edecektir. Pamukta Lisanlı Depoculuk bölgemizin önemli ihtiyaçları arasında yer almaktadır. Lisanslı depoculuk, bir taraftan üreticinin emek verdiği ürününü değer fiyatında piyasaya sunarken, diğer taraftan da piyasa belirli bir standart ve kalite de ürüne spekülasyondan uzak şekilde erişme fırsatı yaratmaktadır. Pamuk Lisanslı Depoculuğu kurulması ve depoculuk faaliyeti sürdürülmesi amacıyla imzaladığımız iş birliği protokolünün hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu: Pamukta Lisanslı Depoculuk iş birliği protokolüne Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yardımcıları Ahmet Şenel ve Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Meclis Üyesi Erkan Aslan, Söke Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Özdericioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Salbaş ve Muzaffer Turgut Kayhan, Meclis Üyesi Ahmet Tuğrul Başer ve Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri Neslihan Koç katılım sağladı.
Aydın Ticaret Borsası ve Söke Ticaret Borsası, Lisanlı Depoculuk İş Birliği Protokolü imzalandı.

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası ile Söke Ticaret Borsası bir araya gelerek, Pamukta Lisanslı Depo kurulması ve depoculuk faaliyeti sürdürülmesini amaçlayan iş birliği protokolü imzaladı.

Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel, “İlimiz adına daha iyi işler ve projelerde Aydın Ticaret Borsamız ile birlikte yer alacağız” dedi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur da yaptığı açıklamada, “İki kurum arası bağlarımız güçlüdür. Birlikteliğimiz her zaman devam edecektir. Pamukta Lisanlı Depoculuk bölgemizin önemli ihtiyaçları arasında yer almaktadır. Lisanslı depoculuk, bir taraftan üreticinin emek verdiği ürününü değer fiyatında piyasaya sunarken, diğer taraftan da piyasa belirli bir standart ve kalite de ürüne spekülasyondan uzak şekilde erişme fırsatı yaratmaktadır. Pamuk Lisanslı Depoculuğu kurulması ve depoculuk faaliyeti sürdürülmesi amacıyla imzaladığımız iş birliği protokolünün hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu:

Pamukta Lisanslı Depoculuk iş birliği protokolüne Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yardımcıları Ahmet Şenel ve Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Meclis Üyesi Erkan Aslan, Söke Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Özdericioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Salbaş ve Muzaffer Turgut Kayhan, Meclis Üyesi Ahmet Tuğrul Başer ve Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri Neslihan Koç katılım sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.