Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Borsalar arasında Kardeşlik Protokolü imzalandı

GENEL 21.02.2019 - 11:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3744+ kez okundu.
 

Borsalar arasında Kardeşlik Protokolü imzalandı

Aydın Ticaret Borsası, Ödemiş Ticaret Borsası ve Alaşehir Ticaret Borsaları Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde bir araya gelerek “Kardeşlik ve İşbirliği Protokolü” imzaladı.

AYDIN- Kardeşlik ve İşbirliği Protokolü öncesinde açıklamada bulunan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, “Borsalarımız arasında ortak iş kültürü ve sürdürülebilir ilişkiler için bu kardeşlik ve işbirliği protokolün önemli olduğunu vurgulayarak, kurumlarımızın var olma sebebi olan değerli üyelerimiz için Aydın, Ödemiş ve Alaşehir Borsalarımız arasında çeşitli konularda işbirliği ve ortak projeler yürütülmesi hedefleniyor. Ödemiş ve Alaşehir Borsalarımız ile kardeş olmaktan dolayı memnunuz” diyerek, hayırlı olmasını temenni etti. Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif Aka, “Kurum ilişkilerimizi güçlendirmek, iyi uygulamalarımızı birbirimizle paylaşmak vb. amaçlarla üç kurumumuza (Alaşehir, Aydın ve Ödemiş TB) hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İmza törenine ev sahipliği yapan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’a teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Alaşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Soygür ise, Yapılan protokol ile diğer Odalar ve Borsalar arasında örnek teşkil etmesini ve üç borsanın kardeşliğinin sadece bizim yönetimlerimizde değil, gelecek yönetimlere de örnek teşkil etmesini söyleyerek Aydın Ticaret Borsası’na ev sahipliği için teşekkürlerini iletti. Törende yapılan konuşmaların ardından "Kardeşlik İşbirliği ve Protokolü" protokolü, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif Aka ve Alaşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Soygür tarafından karşılıklı olarak imza altına alındı. Kardeşlik ve İşbirliği Protokolü” imza törenine Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Ödemiş Ticaret Borsası Meclis Başkanı Turgut Akın, Alaşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreterler yer aldı.
Aydın Ticaret Borsası, Ödemiş Ticaret Borsası ve Alaşehir Ticaret Borsaları Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde bir araya gelerek “Kardeşlik ve İşbirliği Protokolü” imzaladı.

AYDIN- Kardeşlik ve İşbirliği Protokolü öncesinde açıklamada bulunan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, “Borsalarımız arasında ortak iş kültürü ve sürdürülebilir ilişkiler için bu kardeşlik ve işbirliği protokolün önemli olduğunu vurgulayarak, kurumlarımızın var olma sebebi olan değerli üyelerimiz için Aydın, Ödemiş ve Alaşehir Borsalarımız arasında çeşitli konularda işbirliği ve ortak projeler yürütülmesi hedefleniyor. Ödemiş ve Alaşehir Borsalarımız ile kardeş olmaktan dolayı memnunuz” diyerek, hayırlı olmasını temenni etti.

Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif Aka, “Kurum ilişkilerimizi güçlendirmek, iyi uygulamalarımızı birbirimizle paylaşmak vb. amaçlarla üç kurumumuza (Alaşehir, Aydın ve Ödemiş TB) hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İmza törenine ev sahipliği yapan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’a teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Alaşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Soygür ise, Yapılan protokol ile diğer Odalar ve Borsalar arasında örnek teşkil etmesini ve üç borsanın kardeşliğinin sadece bizim yönetimlerimizde değil, gelecek yönetimlere de örnek teşkil etmesini söyleyerek Aydın Ticaret Borsası’na ev sahipliği için teşekkürlerini iletti.

Törende yapılan konuşmaların ardından "Kardeşlik İşbirliği ve Protokolü" protokolü, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif Aka ve Alaşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Soygür tarafından karşılıklı olarak imza altına alındı.

Kardeşlik ve İşbirliği Protokolü” imza törenine Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Ödemiş Ticaret Borsası Meclis Başkanı Turgut Akın, Alaşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreterler yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.