Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Borsa Meclisi’nden Vali Köşger’e ziyaret

GÜNCEL 19.04.2018 - 18:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3020+ kez okundu.
 

Borsa Meclisi’nden Vali Köşger’e ziyaret

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve beraberindeki heyet Aydın Vali si Yavuz Selim Köşger’e ziyarette bulundu.

AYDIN- Ziyarette, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Ticaret Borsası’nın devam etmekte olan projelerin mevcut durumları ve yeni dönemde gerçekleştirecekleri projeleri hakkında bilgiler verdi. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Ticaret Borsası’nın yeni döneminin hayırlı olması temennilerini iletti. Vali Yavuz Selim Köşger’e yapılan ziyarette Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’a, Meclis Başkan Yrd. Ahmet Şenel, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Er, Abülkadir Yıldız ve Kazım Günaydın, Meclis Üyesi Cihan Can, Mustafa Akdam, Erkan Aslan ve Adem Türkmen ile Genel Sekreter Neslihan Koç eşlik etti.
Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve beraberindeki heyet Aydın Vali si Yavuz Selim Köşger’e ziyarette bulundu.

AYDIN- Ziyarette, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Ticaret Borsası’nın devam etmekte olan projelerin mevcut durumları ve yeni dönemde gerçekleştirecekleri projeleri hakkında bilgiler verdi.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Ticaret Borsası’nın yeni döneminin hayırlı olması temennilerini iletti.

Vali Yavuz Selim Köşger’e yapılan ziyarette Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’a, Meclis Başkan Yrd. Ahmet Şenel, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Er, Abülkadir Yıldız ve Kazım Günaydın, Meclis Üyesi Cihan Can, Mustafa Akdam, Erkan Aslan ve Adem Türkmen ile Genel Sekreter Neslihan Koç eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.