Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bornova’nın sorunları Kuşadası’nda tartışıldı

GÜNCEL 15.12.2019 - 15:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2992+ kez okundu.
 

Bornova’nın sorunları Kuşadası’nda tartışıldı

Kuşadası Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Turan’ın, Kuşadası Charisma De Luxe Hotel’de düzenlenen Bornova Belediyesi Vizyon Çalıştayı’na katıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Turan, Bornova ilçesinin sorunlarının tartışılarak çözüm arandığı çalıştayın Kuşadası’nda yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Kuşadası, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, belediye başkan yarımcıları, belediye meclis üyeleri ve Bornova’da bulunan 45 mahalle muhtarının katılımıyla düzenlenen Bornova Belediyesi Vizyon Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı. 2 gün süren çalıştayda, Bornova ilçesinin sorunlarına, oluşturulan 10’ar kişilik masalarda tartışılarak çözüm arandı. Çalıştaya Kuşadası Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Turan katıldı. Bornova Belediyesi Vizyon Çalıştayı’nı faydalı bulduğunu belirten Kuşadası Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Turan, “Bornova Belediyesi Vizyon Çalıştayı’nın Kuşadası’nda gerçekleştiriliyor olması bizleri mutlu etti. Birçok kurum gerçekleştirecekleri benzeri organizasyonlar için ilçemizi tercih edebiliyorlar. Bu durum Kuşadası turizminin toplantı ve kongreler için de uygunluğunu ortaya çıkarıyor. Bornova Belediyesi Vizyon Çalıştayı’nı bire bir takip ettik. Çalıştayın Bornova ilçesine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.
Kuşadası Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Turan’ın, Kuşadası Charisma De Luxe Hotel’de düzenlenen Bornova Belediyesi Vizyon Çalıştayı’na katıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Turan, Bornova ilçesinin sorunlarının tartışılarak çözüm arandığı çalıştayın Kuşadası’nda yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Kuşadası, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, belediye başkan yarımcıları, belediye meclis üyeleri ve Bornova’da bulunan 45 mahalle muhtarının katılımıyla düzenlenen Bornova Belediyesi Vizyon Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

2 gün süren çalıştayda, Bornova ilçesinin sorunlarına, oluşturulan 10’ar kişilik masalarda tartışılarak çözüm arandı. Çalıştaya Kuşadası Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Turan katıldı.

Bornova Belediyesi Vizyon Çalıştayı’nı faydalı bulduğunu belirten Kuşadası Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Turan, “Bornova Belediyesi Vizyon Çalıştayı’nın Kuşadası’nda gerçekleştiriliyor olması bizleri mutlu etti. Birçok kurum gerçekleştirecekleri benzeri organizasyonlar için ilçemizi tercih edebiliyorlar. Bu durum Kuşadası turizminin toplantı ve kongreler için de uygunluğunu ortaya çıkarıyor. Bornova Belediyesi Vizyon Çalıştayı’nı bire bir takip ettik. Çalıştayın Bornova ilçesine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.