Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Borçlarını ödeyemeyince canına kıydı

ASAYİŞ 05.02.2019 - 18:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3384+ kez okundu.
 

Borçlarını ödeyemeyince canına kıydı

Aydın’ın Koçarlı İlçesi’nde Koçarlı Belediyesi’nde memur olarak çalışmakta olan ve borçlarını ödeyemediği ileri sürülen Ertan Memiş, ikamet etmekte olduğu Efeler İlçesi’ndeki evinde kendini asarak yaşamına son verdi.

AYDIN- Koçarlı İlçes’nde belediyede çalışan arkadaşları kendisinden haber alamayıp telefonlara da cevap vermeyen Ertan Memiş (40) isimli şahısın evine gittiklerinde, evin tavanında asılı olarak buldular. Edinilen bilgilere göre olay, Efeler Mahallesi 2254 Sokak’ta meydana geldi. Koçarlı Belediyesi’nde memur olarak çalışan Ertan Memiş’e ulaşamayan mesai arkadaşları, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, evine girdiklerinde Ertan Memiş’i tavanda asılı halde buldular. Ertan Memiş’in eşi ile aralarının açık olduğu ve kişisel borçlarını ödeyemediği için bunalıma girdiği, girdiği bunalım sonucunda da intihar etmiş olabileceği iddia edildi. Ertan Memiş’in cenazesi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Ölüm haberini alan Ertan Memiş’in yakınları olay yerine geldiklerinde sinir krizi geçirdi. Üzücü olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi. (Kaynak: Bahattin Albayrak)
Aydın’ın Koçarlı İlçesi’nde Koçarlı Belediyesi’nde memur olarak çalışmakta olan ve borçlarını ödeyemediği ileri sürülen Ertan Memiş, ikamet etmekte olduğu Efeler İlçesi’ndeki evinde kendini asarak yaşamına son verdi.

AYDIN- Koçarlı İlçes’nde belediyede çalışan arkadaşları kendisinden haber alamayıp telefonlara da cevap vermeyen Ertan Memiş (40) isimli şahısın evine gittiklerinde, evin tavanında asılı olarak buldular.

Edinilen bilgilere göre olay, Efeler Mahallesi 2254 Sokak’ta meydana geldi. Koçarlı Belediyesi’nde memur olarak çalışan Ertan Memiş’e ulaşamayan mesai arkadaşları, durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri, evine girdiklerinde Ertan Memiş’i tavanda asılı halde buldular. Ertan Memiş’in eşi ile aralarının açık olduğu ve kişisel borçlarını ödeyemediği için bunalıma girdiği, girdiği bunalım sonucunda da intihar etmiş olabileceği iddia edildi. Ertan Memiş’in cenazesi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Ölüm haberini alan Ertan Memiş’in yakınları olay yerine geldiklerinde sinir krizi geçirdi. Üzücü olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi. (Kaynak: Bahattin Albayrak)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.