Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bomba iddia

SİYASET 13.12.2018 - 19:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1926+ kez okundu.
 

Bomba iddia

Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin perde arkası belli oldu.

AYDIN- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesinin perde arkasının belli olduğu bildirildi. A HBR internet sitesinde yer alan iddiaya göre, AK Parti Adana, Mersin ve Manisa'da MHP adayını destekleyecek. MHP ise Aydın ve Muğla'da AK Parti'nin adayını destekleyecek. Erdoğan ile Bahçeli arasındaki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşme sona erdi. İki lider arasındaki görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin perde arkası belli oldu.

AYDIN- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesinin perde arkasının belli olduğu bildirildi. A HBR internet sitesinde yer alan iddiaya göre, AK Parti Adana, Mersin ve Manisa'da MHP adayını destekleyecek. MHP ise Aydın ve Muğla'da AK Parti'nin adayını destekleyecek.

Erdoğan ile Bahçeli arasındaki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşme sona erdi. İki lider arasındaki görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.