Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Boksta şampiyonlar yetişiyor

SPOR 21.11.2018 - 14:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3271+ kez okundu.
 

Boksta şampiyonlar yetişiyor

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde Efeler Adnan Menderes Stadı’nda çalışmalarına aralıksız devam ettiği belirtilen boks kurslarının yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, tecrübeli Boks Antrenörü İbrahim Gürsoy tarafından devam eden boks kursları hem erkekler, hem de bayanlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Açıklamada şöyle denildi: “Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hem Yaz Spor Okulları hem de Kış Spor Okulları kursları kapsamında aralıksız olarak devam eden boks kurslarında bugüne kadar sayısız şampiyonlar çıktı. Boks Antrenörü İbrahim Gürsoy, ‘Uzun yıllardır Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde severek yaptığımız boks antrenörlüğü zamanımda sayısız şampiyonlar yetiştirdik. Amacımız sadece şampiyonlar çıkarmak değil yeni nesle spor yaptırarak hareketli kalmalarını sağlamaktır. Böylece sporcularımızı hem sağlık yönünden hem de çağımızın en büyük sorunlarından biri olarak gösterilen dijital dünyayı bilinçsiz kullanımdan uzak tutmaya çalışıyoruz. Boks sporunu merak eden, boksa başlamak isteyen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Spora ve boks branşına desteklerinden dolayı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 20 branşta devam eden İl Spor Merkezleri Kış Spor Okulları’na spor yapmak isteyen herkesi davet ediyor.”
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde Efeler Adnan Menderes Stadı’nda çalışmalarına aralıksız devam ettiği belirtilen boks kurslarının yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, tecrübeli Boks Antrenörü İbrahim Gürsoy tarafından devam eden boks kursları hem erkekler, hem de bayanlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Açıklamada şöyle denildi:

“Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hem Yaz Spor Okulları hem de Kış Spor Okulları kursları kapsamında aralıksız olarak devam eden boks kurslarında bugüne kadar sayısız şampiyonlar çıktı.

Boks Antrenörü İbrahim Gürsoy, ‘Uzun yıllardır Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde severek yaptığımız boks antrenörlüğü zamanımda sayısız şampiyonlar yetiştirdik. Amacımız sadece şampiyonlar çıkarmak değil yeni nesle spor yaptırarak hareketli kalmalarını sağlamaktır. Böylece sporcularımızı hem sağlık yönünden hem de çağımızın en büyük sorunlarından biri olarak gösterilen dijital dünyayı bilinçsiz kullanımdan uzak tutmaya çalışıyoruz. Boks sporunu merak eden, boksa başlamak isteyen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Spora ve boks branşına desteklerinden dolayı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 20 branşta devam eden İl Spor Merkezleri Kış Spor Okulları’na spor yapmak isteyen herkesi davet ediyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.