Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Boks heyecanı sona erdi

SPOR 13.11.2017 - 13:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3413+ kez okundu.
 

Boks heyecanı sona erdi

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’nın 2017 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 1. Grup Müsabakaları Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Efeler Atatürk Spor Salonu’nda 06 – 10 Kasım 2017 tarihlerinde arasında tamamlandı.

AYDIN- Aydın’da beş gün süren şampiyona 24 ilden 80 sporcunun katımıyla gerçekleştirildi. Müsabakaları Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ve İl Müdürlüğü Şube Müdürleri yanı sıra vatandaşlar ve sporcular izledi. Aydın’dan 5 Madalya Aydın’ı temsilen katılan 7 sporcumuzdan 5’ü kürsüye çıkarak madalya kazandı ve Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil etmeye hak kazandılar. 56 kg.da Muhammet Tobbaş 2’nci, 81 kg.da Hamdi Kuzgun2’nci, 75 kg.da Ramazan Güney 3’üncü, 91 kg.da Erkan Yardımcı 3’üncü ve +91 kg.da Ömer Çağrı Karsak 3’üncü olarak ilimizi en iyi şekilde temsil ettiler. Derece Elde Eden Sporcular 52 Kg. Sıkletinde; 1’inci Hamza Kartal (Bursa), 2’nci Serdar Abay (İstanbul), 3’üncüler Burhan Şahin(Uşak) ve Hasan Elçin (Denizli) oldu. 56 Kg. Sıkletinde; 1’inci Selçuk Eker (İstanbul), 2’nci Muhammet Tobbaş (Aydın), 3’üncüler Ramazan Olucak (Bursa) ve Kazım Gürkan (Eskişehir) oldu. 60 Kg. Sıkletinde; 1’inci İbrahim Gökçek (Ankara) 2’nci Hakan Doğan(İstanbul), 3’üncüler Cumali Aziz (Bursa) ve Soner Muglu (İzmir) oldu. 64 Kg. Sıkletinde; 1’inci Volkan Göçek (İstanbul), 2’nci Yasin Yılmaz (Bursa), 3’üncülüler Deniz Kırıkoğlu (Muğla) ve Ferdi Altun (Yalova) oldu. 69 Kg. Sıkletinde; 1’inci Serhat Güler (Bursa), 2’nci Taner Temel (Balıkesir), 3’üncüler Yunus Emre Batman (İstanbul) ve Alperen Aslan Özçelik (Ankara) oldu. 75 Kg. Sıkletinde; 1’inci İhsan Erdoğan (Bursa) 2’nci Gıdaıat Musaev (Antalya), 3’üncülüer Sorowh Rolwayı (Eskişehir) ve Ramazan Güney (Aydın) oldu. 81 Kg. Sıkletinde; 1’inci Gençkan Yağmur (İstanbul), 2’nci Hamdi Kuzgun (Aydın), 3’üncüler Akın Tunçkılıç (Erzurum) ve Beytullah Can (Antalya) oldu. 91 Kg. Sıkletinde; 1’inci Muhammet Baki Yalçın (İstanbul), 2’nci Anıl Ceylan (Antalya), 3’üncüler Erkan Yardımcı (Aydın) ve Mehmet Topal (Eskişehir) oldu. +91 Kg. Sıkletinde; 1’inci Eren Uzun (İstanbul), 2’nci Yusuf Açık (Bursa), 3’üncüler Ömer Çağrı Karsak (Aydın) ve Nuri Arık (İzmir) oldu. Müsabakaların sonucunda derece elde eden sporculara Türkiye Boks Federasyonu tarafından madalya takdim edildi. Ayrıca dereceye giren sporcular Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.
Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’nın 2017 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 1. Grup Müsabakaları Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Efeler Atatürk Spor Salonu’nda 06 – 10 Kasım 2017 tarihlerinde arasında tamamlandı.

AYDIN- Aydın’da beş gün süren şampiyona 24 ilden 80 sporcunun katımıyla gerçekleştirildi. Müsabakaları Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ve İl Müdürlüğü Şube Müdürleri yanı sıra vatandaşlar ve sporcular izledi.

Aydın’dan 5 Madalya

Aydın’ı temsilen katılan 7 sporcumuzdan 5’ü kürsüye çıkarak madalya kazandı ve Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil etmeye hak kazandılar. 56 kg.da Muhammet Tobbaş 2’nci, 81 kg.da Hamdi Kuzgun2’nci, 75 kg.da Ramazan Güney 3’üncü, 91 kg.da Erkan Yardımcı 3’üncü ve +91 kg.da Ömer Çağrı Karsak 3’üncü olarak ilimizi en iyi şekilde temsil ettiler.

Derece Elde Eden Sporcular

52 Kg. Sıkletinde; 1’inci Hamza Kartal (Bursa), 2’nci Serdar Abay (İstanbul), 3’üncüler Burhan Şahin(Uşak) ve Hasan Elçin (Denizli) oldu.

56 Kg. Sıkletinde; 1’inci Selçuk Eker (İstanbul), 2’nci Muhammet Tobbaş (Aydın), 3’üncüler Ramazan Olucak (Bursa) ve Kazım Gürkan (Eskişehir) oldu.

60 Kg. Sıkletinde; 1’inci İbrahim Gökçek (Ankara) 2’nci Hakan Doğan(İstanbul), 3’üncüler Cumali Aziz (Bursa) ve Soner Muglu (İzmir) oldu.

64 Kg. Sıkletinde; 1’inci Volkan Göçek (İstanbul), 2’nci Yasin Yılmaz (Bursa), 3’üncülüler Deniz Kırıkoğlu (Muğla) ve Ferdi Altun (Yalova) oldu.

69 Kg. Sıkletinde; 1’inci Serhat Güler (Bursa), 2’nci Taner Temel (Balıkesir), 3’üncüler Yunus Emre Batman (İstanbul) ve Alperen Aslan Özçelik (Ankara) oldu.

75 Kg. Sıkletinde; 1’inci İhsan Erdoğan (Bursa) 2’nci Gıdaıat Musaev (Antalya), 3’üncülüer Sorowh Rolwayı (Eskişehir) ve Ramazan Güney (Aydın) oldu.

81 Kg. Sıkletinde; 1’inci Gençkan Yağmur (İstanbul), 2’nci Hamdi Kuzgun (Aydın), 3’üncüler Akın Tunçkılıç (Erzurum) ve Beytullah Can (Antalya) oldu.

91 Kg. Sıkletinde; 1’inci Muhammet Baki Yalçın (İstanbul), 2’nci Anıl Ceylan (Antalya), 3’üncüler Erkan Yardımcı (Aydın) ve Mehmet Topal (Eskişehir) oldu.

+91 Kg. Sıkletinde; 1’inci Eren Uzun (İstanbul), 2’nci Yusuf Açık (Bursa), 3’üncüler Ömer Çağrı Karsak (Aydın) ve Nuri Arık (İzmir) oldu.

Müsabakaların sonucunda derece elde eden sporculara Türkiye Boks Federasyonu tarafından madalya takdim edildi. Ayrıca dereceye giren sporcular Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.