Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Böğürcü’den AGC’ye veda ziyareti

GÜNCEL 03.10.2016 - 17:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2054+ kez okundu.
 

Böğürcü’den AGC’ye veda ziyareti

Aydın’ın yeni İl Emniyet Müdürü Tufan Zelzele oldu

AYDIN- Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, veda ziyaretleri kapsamında Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Böğürcü'nün yerine bu göreve Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görevli Tayfun Tufan Zelzele'nin getirileceği öğrenildi. Yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Aydın İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü’ye Aydın’daki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener emeklilik hayatı için güzel temennilerde bulundu. Aydın İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ise,  "Aydın beni yormadı. Huzurlu bir kentte görev yaptığım için çok mutluyum" dedi. Aydın’ın yeni İl Emniyet Müdürü Tufan Zelzele Aydın Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulunan İl Emniyet Müdürü Böğürcü, 6 Ekim’de görevini bırakacağını ve kendisinin emekli olduğunda yerinin Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görevli Tayfun Tufan Zelzele alacağı bilgisini verdi.
Aydın’ın yeni İl Emniyet Müdürü Tufan Zelzele oldu

AYDIN- Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, veda ziyaretleri kapsamında Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Böğürcü'nün yerine bu göreve Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görevli Tayfun Tufan Zelzele'nin getirileceği öğrenildi.

Yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Aydın İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü’ye Aydın’daki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener emeklilik hayatı için güzel temennilerde bulundu. Aydın İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ise,  "Aydın beni yormadı. Huzurlu bir kentte görev yaptığım için çok mutluyum" dedi.

Aydın’ın yeni İl Emniyet Müdürü Tufan Zelzele

Aydın Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulunan İl Emniyet Müdürü Böğürcü, 6 Ekim’de görevini bırakacağını ve kendisinin emekli olduğunda yerinin Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görevli Tayfun Tufan Zelzele alacağı bilgisini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.