Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Boğularak öldüler

ASAYİŞ 24.06.2019 - 17:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3430+ kez okundu.
 

Boğularak öldüler

Koyun yıkamaya giden abi kardeş boğularak hayatını kaybetti

AYDIN  - Aydın’ın Bozdoğan İlçesi’nde, su birikintisinde koyunları yıkadıktan sonra serinlemek için suya giren abisini kurtarmak isteyen kişi, abisi ile birlikte boğularak hayatını kaybetti. Olay sabah saat 11.00 sıralarında Yazıkent Mahallesi Kızılcakır Mevkii’nde meydana geldi. Hayvancılıkla uğraşan Kamil Şimşek (35) kardeşi Süleyman Şimşek (32) ve arkadaşları ile birlikte Yazıkent Mahallesi Kızılcakır Mevkii ile Beyerli Mahallesi sınırındaki Akçay Irmağı kenarındaki su bendinin arkasında bulunan gölette koyunları yıkamak için suya girdi. Kamil Şimşek, koyunları yıkadıktan sonra sıcak havada serinlemek için tekrar suya girdi. Abisinin suda çırpındığını gören Süleyman Şimşek de abisini kurtarmak için gölede atladı. İki kardeşin boğulmak üzere olduğunu gören diğer arkadaşları, sağlık ekiplerinden ve çevredekilerden hemen yardım istedi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Kamil Şimşek’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Süleyman Şimşek ise, ambulansla Bozdoğan Rasim Menteşe İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Süleyman Şimşek de hastaneden yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. İki kardeşin boğularak hayatını kaybetmesi Yazıkent Mahallesi'ni yasa boğdu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Koyun yıkamaya giden abi kardeş boğularak hayatını kaybetti

AYDIN  - Aydın’ın Bozdoğan İlçesi’nde, su birikintisinde koyunları yıkadıktan sonra serinlemek için suya giren abisini kurtarmak isteyen kişi, abisi ile birlikte boğularak hayatını kaybetti.

Olay sabah saat 11.00 sıralarında Yazıkent Mahallesi Kızılcakır Mevkii’nde meydana geldi. Hayvancılıkla uğraşan Kamil Şimşek (35) kardeşi Süleyman Şimşek (32) ve arkadaşları ile birlikte Yazıkent Mahallesi Kızılcakır Mevkii ile Beyerli Mahallesi sınırındaki Akçay Irmağı kenarındaki su bendinin arkasında bulunan gölette koyunları yıkamak için suya girdi. Kamil Şimşek, koyunları yıkadıktan sonra sıcak havada serinlemek için tekrar suya girdi.

Abisinin suda çırpındığını gören Süleyman Şimşek de abisini kurtarmak için gölede atladı. İki kardeşin boğulmak üzere olduğunu gören diğer arkadaşları, sağlık ekiplerinden ve çevredekilerden hemen yardım istedi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Kamil Şimşek’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Süleyman Şimşek ise, ambulansla Bozdoğan Rasim Menteşe İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Süleyman Şimşek de hastaneden yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. İki kardeşin boğularak hayatını kaybetmesi Yazıkent Mahallesi'ni yasa boğdu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.