Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Boğazını kesmişler

ASAYİŞ 16.11.2020 - 12:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2037+ kez okundu.
 

Boğazını kesmişler

Baldızına laf atıp, boğazını kesmişler.

KUŞADASI - Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gerçekleşen cinayet olayında detaylar ortaya çıkmaya başladı. Olay, Ege Mahallesi Saklıkent Sitesi önünde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Fırat Kölemen (35), çalıştığı işyerinden izin alarak baldızı Vade B. ile Saklıkent Sitesi önünde buluştu. Bu sırada yanlarına gelen Adem A. ve Batuhan D., Vade B.’ye laf attıkları iddiasıyla, Kölemen ile tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Batuhan D., yanında taşıdığı bıçakla Fırat Kölemen’i boğazından, Vade B.’yi ise ayağından bıçaklayıp olay yerinden kaçtı. 2 çocuk babası Kölemen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olaydan sonra firar eden Batuhan D. ve Adem A., Kuşadası Asayiş ekipleri tarafından Pilav Dağı eteklerinde yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken cinayet şüphelisi Batuhan D. ve Adem A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Baldızına laf atıp, boğazını kesmişler.

KUŞADASI - Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gerçekleşen cinayet olayında detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Olay, Ege Mahallesi Saklıkent Sitesi önünde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Fırat Kölemen (35), çalıştığı işyerinden izin alarak baldızı Vade B. ile Saklıkent Sitesi önünde buluştu. Bu sırada yanlarına gelen Adem A. ve Batuhan D., Vade B.’ye laf attıkları iddiasıyla, Kölemen ile tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Batuhan D., yanında taşıdığı bıçakla Fırat Kölemen’i boğazından, Vade B.’yi ise ayağından bıçaklayıp olay yerinden kaçtı.

2 çocuk babası Kölemen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olaydan sonra firar eden Batuhan D. ve Adem A., Kuşadası Asayiş ekipleri tarafından Pilav Dağı eteklerinde yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken cinayet şüphelisi Batuhan D. ve Adem A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.