Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Boğa güreşlerine 20 bin TL’lik destek

GÜNCEL 09.04.2018 - 16:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3652+ kez okundu.
 

Boğa güreşlerine 20 bin TL’lik destek

Efeler Belediye Meclisi’nin nisan ayı ikinci toplantısı Efeler Belediye Başkan Vekili Halis Günday başkanlığında gerçekleşti.

AYDIN - Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 12 gündem maddesi komisyonlardan geldiği şekliyle oy birliği ile karara bağlandı. Aşağı Kayacık Muhtarlığı’nın 22 Nisan'da düzenleyeceği boğa güreşlerinde ödül olarak dağıtılmak üzere 20 bin TL ve 1983 yılından itibaren basketbol, voleybol, hentbol, güreş ve atletizm şubeleriyle hizmet veren ve zor durumda olan PTT Spor Kulübü'ne de 30 bin lira yardım yapılmasına karar verildi. Toplantıda, Zeybek Mahallesi 1535 Sokak üzerinde yapılacak yeni parka 'Dilaver Cebeci' ismi ve Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda yapılacak yeni parka da 'Kara Tren' ismi verilmesi kararlaştırıldı. Efeler Bosna Hersek’e gidecek Efeler Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalayan Bosna Hersek'in Srebrenik Belediyesi'ne, Srebrenik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri ile fikir alışverişi, tarih, çevre, park, bahçe, imar, şehircilik ve belediye hizmetleri ile ilgili çalışmalar yapılması amacıyla ziyaret düzenlenmesine oybirliğiyle kabul edildi. Bir sonraki meclis toplantısı 2 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.
Efeler Belediye Meclisi’nin nisan ayı ikinci toplantısı Efeler Belediye Başkan Vekili Halis Günday başkanlığında gerçekleşti.

AYDIN - Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 12 gündem maddesi komisyonlardan geldiği şekliyle oy birliği ile karara bağlandı.

Aşağı Kayacık Muhtarlığı’nın 22 Nisan'da düzenleyeceği boğa güreşlerinde ödül olarak dağıtılmak üzere 20 bin TL ve 1983 yılından itibaren basketbol, voleybol, hentbol, güreş ve atletizm şubeleriyle hizmet veren ve zor durumda olan PTT Spor Kulübü'ne de 30 bin lira yardım yapılmasına karar verildi.

Toplantıda, Zeybek Mahallesi 1535 Sokak üzerinde yapılacak yeni parka 'Dilaver Cebeci' ismi ve Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda yapılacak yeni parka da 'Kara Tren' ismi verilmesi kararlaştırıldı.

Efeler Bosna Hersek’e gidecek

Efeler Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalayan Bosna Hersek'in Srebrenik Belediyesi'ne, Srebrenik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri ile fikir alışverişi, tarih, çevre, park, bahçe, imar, şehircilik ve belediye hizmetleri ile ilgili çalışmalar yapılması amacıyla ziyaret düzenlenmesine oybirliğiyle kabul edildi.

Bir sonraki meclis toplantısı 2 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.