Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bodrum'un güzellikleri tanıtıldı

TURİZM 22.03.2017 - 09:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4045+ kez okundu.
 

Bodrum'un güzellikleri tanıtıldı

Tanıtım çalışmalarının ilk ayağı olan Aydın’da Bodrum’un güzellikleri farklı bir bakış açısıyla Aydın halkına anlatıldı. Bodrum Tanıtım TIR’ını ziyaret eden vatandaşlar ise projeye ilgi gösterdi.

AYDIN- Bodrum’un çok güzel bir yer olduğunu söyleyen vatandaşlar, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek beğenilerini dile getirdi. TIR’ı ziyaret edenlere Bodrum'a özgü, Bodrum mandalina kolonyası, Bodrum mandalina lokumu, Bodrum gazozu ikram edilip broşürler ve tanıtım kitapçıkları verildi. Aydın'da gerçekleştirilen organizasyona destek olan Alışveriş Merkezi’ne teşekkür eden Eşsiz Bodrum TIR’ı Koordinatörü Fikret Hıdır, çalışmanın ilk durağı olan Aydın'da vatandaşlarla Bodrum'u buluşturduklarını belirterek, “TIR’ı ziyaret eden herkesin Bodrum ile ilgili güzel bir anısı var. Vatandaşlarımıza bu anıları tekrar hatırlattığımız için çok mutluyuz” dedi. Bodrum Tanıtım TIR’ı akşam saatlerinde ise “Bodrum Sizi Çağırıyor” sloganıyla başlatılan proje kapsamında ikinci durak olan İzmir’e hareket ederek Gündoğdu Meydanı’ndaki yerini alacak.
Tanıtım çalışmalarının ilk ayağı olan Aydın’da Bodrum’un güzellikleri farklı bir bakış açısıyla Aydın halkına anlatıldı. Bodrum Tanıtım TIR’ını ziyaret eden vatandaşlar ise projeye ilgi gösterdi.

AYDIN- Bodrum’un çok güzel bir yer olduğunu söyleyen vatandaşlar, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek beğenilerini dile getirdi.

TIR’ı ziyaret edenlere Bodrum'a özgü, Bodrum mandalina kolonyası, Bodrum mandalina lokumu, Bodrum gazozu ikram edilip broşürler ve tanıtım kitapçıkları verildi.

Aydın'da gerçekleştirilen organizasyona destek olan Alışveriş Merkezi’ne teşekkür eden Eşsiz Bodrum TIR’ı Koordinatörü Fikret Hıdır, çalışmanın ilk durağı olan Aydın'da vatandaşlarla Bodrum'u buluşturduklarını belirterek, “TIR’ı ziyaret eden herkesin Bodrum ile ilgili güzel bir anısı var. Vatandaşlarımıza bu anıları tekrar hatırlattığımız için çok mutluyuz” dedi.

Bodrum Tanıtım TIR’ı akşam saatlerinde ise “Bodrum Sizi Çağırıyor” sloganıyla başlatılan proje kapsamında ikinci durak olan İzmir’e hareket ederek Gündoğdu Meydanı’ndaki yerini alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.