Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bodrum'a 12 yıl sonra kar yağdı

EKONOMİ 06.01.2015 - 14:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3924+ kez okundu.
 

Bodrum'a 12 yıl sonra kar yağdı

Hava sıcaklığının düştüğü Muğla'nın Bodrum ilçesinde 538 metre rakımlı Etrim Kalesi Dağı'na 12 yıl sonra kar yağdı.

Soğuk hava nedeniyle Mumcular Mahallesi'nin 538 metre rakımlı Etrim Kalesi Dağı'na kar yağdı. 12 yıl sonra yağan karı görmek isteyen vatandaşların gitmesi dolayısıyla bölgede yoğunluk oluştu. Hava sıcaklığının 4 dereceye kadar düştüğü ilçede, yerde karın birikmediği ancak ağaçların dallarında bir miktar kaldığı gözlendi. Kar yağışını görmek için bölgeye giden Ayşe Alparslan, kar sevinci yaşadıklarını belirterek, "Kar topu oynamak için geldik. Zaman zaman köyümüz beyaza büründü. Kar en son 12 sene önce yağmıştı" dedi. Öte yandan saatteki hızı 60 kilometreye ulaşan kuvvetli rüzgar nedeniyle Bodrum açıklarında seyreden bazı yük gemileri Ortakent-Yahşi kıyısında bir süre havanın düzelmesini bekledi.
Hava sıcaklığının düştüğü Muğla'nın Bodrum ilçesinde 538 metre rakımlı Etrim Kalesi Dağı'na 12 yıl sonra kar yağdı.

Soğuk hava nedeniyle Mumcular Mahallesi'nin 538 metre rakımlı Etrim Kalesi Dağı'na kar yağdı. 12 yıl sonra yağan karı görmek isteyen vatandaşların gitmesi dolayısıyla bölgede yoğunluk oluştu.

Hava sıcaklığının 4 dereceye kadar düştüğü ilçede, yerde karın birikmediği ancak ağaçların dallarında bir miktar kaldığı gözlendi.
Kar yağışını görmek için bölgeye giden Ayşe Alparslan, kar sevinci yaşadıklarını belirterek, "Kar topu oynamak için geldik. Zaman zaman köyümüz beyaza büründü. Kar en son 12 sene önce yağmıştı" dedi.

Öte yandan saatteki hızı 60 kilometreye ulaşan kuvvetli rüzgar nedeniyle Bodrum açıklarında seyreden bazı yük gemileri Ortakent-Yahşi kıyısında bir süre havanın düzelmesini bekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.