Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Böcek kaçakcısı yakalandı

ASAYİŞ 18.09.2020 - 13:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3125+ kez okundu.
 

Böcek kaçakcısı yakalandı

Aydın’da ‘böcek kaçakcısı’ yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri böcek kaçakçısı yabancı uyruklu V.G.’yi yakaladı. V.G.’ye 73 bin 747 idari para cezası uygulandı. Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürlüğüne yabancı uyruklu bir şahsın doğadan böcek topladığı ve bunları yurt dışına kaçıracağı yönünde ihbar geldi. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri ile birlikte şahsın Kuşadası’nda bir otelde olan yabancı uyruklu V.G. olduğu ve böcekleri yurt dışına kaçırma hazırlığı içerisinde olduğu bilgisine ulaşan ekipler V.G.’nin kaldığı otel odasına baskın yaptı. Yapılan baskında yapılan aramalarda, 5 adet böcek toplama tüpünün 4 tanesinde 24 adet böcek bulunduğu tespit edildi. Toplanan böceklere ve tüplere el konularak V.G.’ye 73 bin 747 TL idari para cezası uygulandı.
Aydın’da ‘böcek kaçakcısı’ yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri böcek kaçakçısı yabancı uyruklu V.G.’yi yakaladı. V.G.’ye 73 bin 747 idari para cezası uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürlüğüne yabancı uyruklu bir şahsın doğadan böcek topladığı ve bunları yurt dışına kaçıracağı yönünde ihbar geldi. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri ile birlikte şahsın Kuşadası’nda bir otelde olan yabancı uyruklu V.G. olduğu ve böcekleri yurt dışına kaçırma hazırlığı içerisinde olduğu bilgisine ulaşan ekipler V.G.’nin kaldığı otel odasına baskın yaptı. Yapılan baskında yapılan aramalarda, 5 adet böcek toplama tüpünün 4 tanesinde 24 adet böcek bulunduğu tespit edildi. Toplanan böceklere ve tüplere el konularak V.G.’ye 73 bin 747 TL idari para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.