Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bocce’nin merkezi İncirliova olacak

SPOR 23.03.2018 - 17:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3618+ kez okundu.
 

Bocce’nin merkezi İncirliova olacak

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Mahalli Bocce Yarışmaları’na İncirliova Belediyesi ev sahipliği yaptı.

AYDIN- ncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Şehir Stadyumu Bocce Sahası’nda toplam 127 müsabakanın yapıldığı yarışmalarda Genç Kızlar Kategorisinde Birinciliği Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi elde ederken, Genç Erkeklerde ise Söke Adnan Menderes M.T.A Lisesi oldu. Final Müsabakalarını izleyen ve dereceye giren takımlara kupalarını takdim eden İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “İncirliova, Türkiye geneli müsabakalara da ev sahipliği yapabilecek duruma getireceğiz. Bununla ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir. İnşallah önümüzdeki günlerde daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yaparak İncirliova’mızı Bocce’nin merkezi durumuna getireceğiz. Bugün burada yapılan müsabakalara katılan ve derece elde eden tüm takım ve sporcularımızı kutluyorum” dedi. DERECEYE GİREN TAKIMLAR KUPALARINI ALDI  Genç erkeklerde 66 genç kızlarda ise 61 olmak üzere toplam 127 müsabakanın yapıldığı yarışmalarda Genç kızlarda birinci Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi, ikinci Germencik Anadolu Lisesi, üçüncü Nazilli Asım Nesli İ.H Lisesi dördüncü ise Germencik Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu. Genç erkeklerde ise Söke Adnan Menderes M.T.A Lisesi birinci olurken ikinciliği Germencik Anadolu Lisesi, Üçüncülüğü Nazilli M.T.A Lisesi, Dördüncülüğü ise Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi elde etti. İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü ve Belediye Başkanı Gürşat Kale, dereceye giren takım ve sporculara kupalarını takdim etti.
2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Mahalli Bocce Yarışmaları’na İncirliova Belediyesi ev sahipliği yaptı.

AYDIN- ncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Şehir Stadyumu Bocce Sahası’nda toplam 127 müsabakanın yapıldığı yarışmalarda Genç Kızlar Kategorisinde Birinciliği Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi elde ederken, Genç Erkeklerde ise Söke Adnan Menderes M.T.A Lisesi oldu.

Final Müsabakalarını izleyen ve dereceye giren takımlara kupalarını takdim eden İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “İncirliova, Türkiye geneli müsabakalara da ev sahipliği yapabilecek duruma getireceğiz. Bununla ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir. İnşallah önümüzdeki günlerde daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yaparak İncirliova’mızı Bocce’nin merkezi durumuna getireceğiz. Bugün burada yapılan müsabakalara katılan ve derece elde eden tüm takım ve sporcularımızı kutluyorum” dedi.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR KUPALARINI ALDI

 Genç erkeklerde 66 genç kızlarda ise 61 olmak üzere toplam 127 müsabakanın yapıldığı yarışmalarda Genç kızlarda birinci Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi, ikinci Germencik Anadolu Lisesi, üçüncü Nazilli Asım Nesli İ.H Lisesi dördüncü ise Germencik Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu. Genç erkeklerde ise Söke Adnan Menderes M.T.A Lisesi birinci olurken ikinciliği Germencik Anadolu Lisesi, Üçüncülüğü Nazilli M.T.A Lisesi, Dördüncülüğü ise Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi elde etti.

İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü ve Belediye Başkanı Gürşat Kale, dereceye giren takım ve sporculara kupalarını takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.