Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bizim Günümüz sahnede

SANAT 25.04.2017 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3789+ kez okundu.
 

Bizim Günümüz sahnede

Nazilli Belediyesi çocuk tiyatro gurubu Bizim Günümüz adlı oyun ile sahne aldı

AYDIN- Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluğu ‘Bizim Günümüz’ adlı tiyatro oyunlarını 23 Nisan Pazar günü sahneledi. Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluğu’nun hazırladığı tek perdelik ‘Bizim Günümüz’ isimli tiyatro oyunu Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda sahnelendi. Yönetmenliğini Mukaddes Yüksel’in, yardımcı yönetmenliklerini de Selin Yüksel ile Semra Öge’nin yaptığı oyun tek seans olarak sunuldu.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sahnelenen tek seanslık tiyatro oyununu çocuk izleyiciler kadar büyükler de ilgiyle izledi. Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu eğitmeni Mukaddes Yüksel tarafından yazılan oyunda 33 öğrenci sahne aldı. Miniklerin usta tiyatroculara taş çıkarttığı oyunun sonunda Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir küçük gurup oyuncularını tek tek kutladı. Gurubun eğitmeni ve yönetmeni Mukaddes Yüksel’e emeklerinden dolayı teşekkür eden Müdür Fatih Demir Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık adına çiçek takdiminde bulundu. 
Nazilli Belediyesi çocuk tiyatro gurubu Bizim Günümüz adlı oyun ile sahne aldı

AYDIN- Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluğu ‘Bizim Günümüz’ adlı tiyatro oyunlarını 23 Nisan Pazar günü sahneledi.

Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluğu’nun hazırladığı tek perdelik ‘Bizim Günümüz’ isimli tiyatro oyunu Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda sahnelendi. Yönetmenliğini Mukaddes Yüksel’in, yardımcı yönetmenliklerini de Selin Yüksel ile Semra Öge’nin yaptığı oyun tek seans olarak sunuldu.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sahnelenen tek seanslık tiyatro oyununu çocuk izleyiciler kadar büyükler de ilgiyle izledi. Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu eğitmeni Mukaddes Yüksel tarafından yazılan oyunda 33 öğrenci sahne aldı. Miniklerin usta tiyatroculara taş çıkarttığı oyunun sonunda Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir küçük gurup oyuncularını tek tek kutladı. Gurubun eğitmeni ve yönetmeni Mukaddes Yüksel’e emeklerinden dolayı teşekkür eden Müdür Fatih Demir Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık adına çiçek takdiminde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.