Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Bizi susturamazlar, susturamayacaklar’

SİYASET 07.12.2017 - 13:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1805+ kez okundu.
 

‘Bizi susturamazlar, susturamayacaklar’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Mehmet Şık, partisinin Parti Meclisi Üyeleri ve Genel BaşkanI hakkında açılan davalara sert tepki gösterdi.

AYDIN- “Bizi susturamazlar, susturamayacak” diyen Başkan Şık, yazılı açıklamasında “AKP’liler genel başkanlarına ‘Cumhurbaşkanı’ma hakaret etti suçlamasıyla, Türk siyasi tarihinde ilk kez bir partinin kurultaydan sonraki en büyük karar organı olan parti meclisinin tüm üyelerine, başta genel başkanımız olmak üzere dava açtılar. Milletvekillerimizin dokunulmazlıklarının kaldırılması için düzenlenmiş fezlekeleri TBMM Başkanlığı’na gönderdiler” ifadelerine yer verdi. CHP Efeler İlçe Başkanı Mehmet Şık, yazılı açıklamasına şöyle devam etti: “İsterlerse CHP örgütlerine dava açtırsınlar, isterlerse CHP’nin tüm üyelerine dava açsınlar. Biz Aydın Efeler’de başları dik, onurlu ve hepsi Mustafa Kemal’in Askeri olan 8.000 üye ile Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasındayız. O’na yapılacak her türlü haksız işlemle ayağa kalkmaya hazırız. CHP olarak Laik, Demokratik, Sosyal Hukuk Devleti’nin teminatı, Cumhuriyetimizin temel ilkesinin yılmaz savunucularıyız. Daha dün büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkının verilişinin 83. Yıldönümünü Ankara Arena’da 50 bin kadınımızın katılımı ile kutladık. Biz öyle bir partiyiz ki; Türkiye’de kadınlarımıza her kademede yüzde 33 kota hakkı tanıyan tek parti CHP’dir. Bu nedenle delege seçimlerinde kadın kotasına titizlikle özen gösterdik. İlçe yönetim kurulunu da il delegasyonunu da kota çerçevesinde oluşturacağız. Genel Başkanımız 15 yıllık AKP iktidarının kirli çamaşırlarını halkımıza anlatmaktan yoruldu. Yoruldu diyorum, çünkü kirlilik öylesine büyük boyutlarda ki anlatmakla bitip tükenmek bilmiyor. O nedenle Genel Başkanımızı susturmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tazminat davalarını ardı ardına açıyorlar. Nasıl olsa yargı bizim elimizde diyorlar. En azından para yoluyla susturmak istiyorlar. Genel Başkanımızın nesini alacaklar? Hanları hamamları mı var, milyar dolarları mı var? Susturamazlar, susturamayacaklar! Susmayacağız, kirli çamaşırları halkımıza anlatmaktan vazgeçmeyeceğiz. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte haklı mücadelemizi sürdüreceğiz. Ta ki haramilerin saltanatını sonlandırana kadar. Ta ki insanca ve hakça bir düzeni kuruncaya kadar. Ta ki ülkemize demokratik parlamenter rejimi tesis edinceye kadar.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Mehmet Şık, partisinin Parti Meclisi Üyeleri ve Genel BaşkanI hakkında açılan davalara sert tepki gösterdi.

AYDIN- “Bizi susturamazlar, susturamayacak” diyen Başkan Şık, yazılı açıklamasında “AKP’liler genel başkanlarına ‘Cumhurbaşkanı’ma hakaret etti suçlamasıyla, Türk siyasi tarihinde ilk kez bir partinin kurultaydan sonraki en büyük karar organı olan parti meclisinin tüm üyelerine, başta genel başkanımız olmak üzere dava açtılar. Milletvekillerimizin dokunulmazlıklarının kaldırılması için düzenlenmiş fezlekeleri TBMM Başkanlığı’na gönderdiler” ifadelerine yer verdi. CHP Efeler İlçe Başkanı Mehmet Şık, yazılı açıklamasına şöyle devam etti:

“İsterlerse CHP örgütlerine dava açtırsınlar, isterlerse CHP’nin tüm üyelerine dava açsınlar. Biz Aydın Efeler’de başları dik, onurlu ve hepsi Mustafa Kemal’in Askeri olan 8.000 üye ile Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasındayız. O’na yapılacak her türlü haksız işlemle ayağa kalkmaya hazırız. CHP olarak Laik, Demokratik, Sosyal Hukuk Devleti’nin teminatı, Cumhuriyetimizin temel ilkesinin yılmaz savunucularıyız. Daha dün büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkının verilişinin 83. Yıldönümünü Ankara Arena’da 50 bin kadınımızın katılımı ile kutladık.

Biz öyle bir partiyiz ki; Türkiye’de kadınlarımıza her kademede yüzde 33 kota hakkı tanıyan tek parti CHP’dir. Bu nedenle delege seçimlerinde kadın kotasına titizlikle özen gösterdik. İlçe yönetim kurulunu da il delegasyonunu da kota çerçevesinde oluşturacağız.

Genel Başkanımız 15 yıllık AKP iktidarının kirli çamaşırlarını halkımıza anlatmaktan yoruldu. Yoruldu diyorum, çünkü kirlilik öylesine büyük boyutlarda ki anlatmakla bitip tükenmek bilmiyor.

O nedenle Genel Başkanımızı susturmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tazminat davalarını ardı ardına açıyorlar. Nasıl olsa yargı bizim elimizde diyorlar. En azından para yoluyla susturmak istiyorlar. Genel Başkanımızın nesini alacaklar? Hanları hamamları mı var, milyar dolarları mı var?

Susturamazlar, susturamayacaklar!

Susmayacağız, kirli çamaşırları halkımıza anlatmaktan vazgeçmeyeceğiz. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte haklı mücadelemizi sürdüreceğiz. Ta ki haramilerin saltanatını sonlandırana kadar. Ta ki insanca ve hakça bir düzeni kuruncaya kadar. Ta ki ülkemize demokratik parlamenter rejimi tesis edinceye kadar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.