Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

''Biz çok büyük bir aileyiz''

GÜNCEL 14.12.2018 - 20:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2621+ kez okundu.
 

''Biz çok büyük bir aileyiz''

Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli, Başkan Çerçioğlu'yla düzenlenen bir yemekte buluştu. Büyükşehir Belediyesi personelinin aileleriyle birlikte katıldıkları gecede konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Biz çok büyük bir aileyiz. Ben de bu ailenin bir mensubu olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın'a birçok yatırım yaptığının altını çizen başkan Çerçioğlu şunları söyledi: "Tüm belediye başkanları asfalt, yol, otogar binası gibi binalar yapıyor. Bence vatandaşa verilen hizmetlerin en önemlisi sosyal belediyecilik, vatandaşa dokunmak. Bizler vatandaşlarımıza dokunuyoruz. O yüzden Aydın Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilikte en başarılı belediyelerden bir tanesi, bunun da mimarı bu salondaki herkes." Aydın'da sosyal belediyeciliğin tam anlamıyla uygulanmasının yanı sıra, tüm vatandaşlara ayrım yapılmadan hizmet verildiğini vurgulayan Başkan Çerçioğlu "Ben sizlere güvenerek hep şu sözü söylüyorum: Aydın'da yaşıyorsanız asla karnınız aç yatağa girmezsiniz, asla soğuktan üşümezsiniz. İhtiyacı olan bütün vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi. Başkan Çerçioğlu, Aydınlıların daha mutlu olmaları ve refah seviyelerinin yükselmesi için önümüzdeki süreçte birçok yeni projenin hayata geçirileceğinin de müjdesini verdi. Büyükşehir Belediyesi personeli yoğun ilgi gösterdikleri başkan Çerçioğlu'yla hatıra fotoğrafı çekildiler. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı gecede sahneye Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Orkestrası ve Sanatçı Efe Dumancı çıktı. Sevilen şarkıları seslendiren Dumancı'nın şarkılarına eşlik eden Büyükşehir Belediyesi personeli keyifli bir gece geçirdi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli, Başkan Çerçioğlu'yla düzenlenen bir yemekte buluştu. Büyükşehir Belediyesi personelinin aileleriyle birlikte katıldıkları gecede konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Biz çok büyük bir aileyiz. Ben de bu ailenin bir mensubu olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın'a birçok yatırım yaptığının altını çizen başkan Çerçioğlu şunları söyledi:

"Tüm belediye başkanları asfalt, yol, otogar binası gibi binalar yapıyor. Bence vatandaşa verilen hizmetlerin en önemlisi sosyal belediyecilik, vatandaşa dokunmak. Bizler vatandaşlarımıza dokunuyoruz. O yüzden Aydın Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilikte en başarılı belediyelerden bir tanesi, bunun da mimarı bu salondaki herkes."

Aydın'da sosyal belediyeciliğin tam anlamıyla uygulanmasının yanı sıra, tüm vatandaşlara ayrım yapılmadan hizmet verildiğini vurgulayan Başkan Çerçioğlu "Ben sizlere güvenerek hep şu sözü söylüyorum: Aydın'da yaşıyorsanız asla karnınız aç yatağa girmezsiniz, asla soğuktan üşümezsiniz. İhtiyacı olan bütün vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çerçioğlu, Aydınlıların daha mutlu olmaları ve refah seviyelerinin yükselmesi için önümüzdeki süreçte birçok yeni projenin hayata geçirileceğinin de müjdesini verdi.

Büyükşehir Belediyesi personeli yoğun ilgi gösterdikleri başkan Çerçioğlu'yla hatıra fotoğrafı çekildiler. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı gecede sahneye Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Orkestrası ve Sanatçı Efe Dumancı çıktı. Sevilen şarkıları seslendiren Dumancı'nın şarkılarına eşlik eden Büyükşehir Belediyesi personeli keyifli bir gece geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.