Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bitpazarına yoğun ilgi

GENEL 26.11.2019 - 11:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2780+ kez okundu.
 

Bitpazarına yoğun ilgi

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, her pazar günü kurulan bitpazarı, çevre il ve ilçelerden gelen meraklıların yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanından koleksiyonerlerin de ilgisini çekiyor.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi hizmet binası arkasında kurulan bitpazarında, unutulmaya yüz tutan, bir dönemin vazgeçilmez eşyaları, ikinci el eşyaların satıldığı pazar, her hafta yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Pazara çevre illerden de vatandaşlar ve satıcılar geliyor. Yıllar önce birkaç esnafın antika ürünler ve ikinci el kitaplar satarak, Kuşadası belediyesi hizmet binası arkasında başlattığı. Bit Pazarı’nda bugün her türlü eşyanın satışı yapılıyor. Pazarda, tesbihden takıya, plaklardan, oyuncağa, hediyelik eşyalara, dekoratif ürünlerden kıyafetlere, kadar her şeyi bulabilmek mümkün oluyor.          
Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, her pazar günü kurulan bitpazarı, çevre il ve ilçelerden gelen meraklıların yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanından koleksiyonerlerin de ilgisini çekiyor.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi hizmet binası arkasında kurulan bitpazarında, unutulmaya yüz tutan, bir dönemin vazgeçilmez eşyaları, ikinci el eşyaların satıldığı pazar, her hafta yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Pazara çevre illerden de vatandaşlar ve satıcılar geliyor.

Yıllar önce birkaç esnafın antika ürünler ve ikinci el kitaplar satarak, Kuşadası belediyesi hizmet binası arkasında başlattığı. Bit Pazarı’nda bugün her türlü eşyanın satışı yapılıyor. Pazarda, tesbihden takıya, plaklardan, oyuncağa, hediyelik eşyalara, dekoratif ürünlerden kıyafetlere, kadar her şeyi bulabilmek mümkün oluyor.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.