Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bisiklet turları sürüyor

SPOR 28.09.2019 - 14:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3393+ kez okundu.
 

Bisiklet turları sürüyor

Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Poseidon Bisiklet Derneği üyeleri, İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz’ü makamında ziyaret etti.

AYDIN – Ziyaret sonrası bir açıklama yapan sporcu Coşkun Durmuş, dernek üyesi sporcuların eşliğinde bisikleti olan herkesin katılabileceği “sağlığın için bisiklet kullan” turların yapıldığını belirtti. Didim Belediyesi’ni uygun gördüğü güzergahlarda, haftada iki kez düzenlenen bisiklet turlarının devam ettiğini belirten Durmuş, derneğin organize ettiği turların amacı, sağlık için bisikleti kullanmayı teşvik etmek ve insanları doğa ile buluşturmak olduğunu söyledi. Didim merkez Atatürk Kent Meydanı’ndan start verilen bisiklet turun sırasıyla, TOKİ Evleri, Dalyan Kavşağı, Miletos, Akköy, Taşburun Balıkçılar Limanı ve Altınkum Sahili’nde son bulan güzergahın takip edildiğini ifade eden Durmuş, Cuma günleri de her kesimin katılabileceği şehir turun da düzenlendiğini sözlerine ekledi.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Poseidon Bisiklet Derneği üyeleri, İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz’ü makamında ziyaret etti.

AYDIN – Ziyaret sonrası bir açıklama yapan sporcu Coşkun Durmuş, dernek üyesi sporcuların eşliğinde bisikleti olan herkesin katılabileceği “sağlığın için bisiklet kullan” turların yapıldığını belirtti.

Didim Belediyesi’ni uygun gördüğü güzergahlarda, haftada iki kez düzenlenen bisiklet turlarının devam ettiğini belirten Durmuş, derneğin organize ettiği turların amacı, sağlık için bisikleti kullanmayı teşvik etmek ve insanları doğa ile buluşturmak olduğunu söyledi.

Didim merkez Atatürk Kent Meydanı’ndan start verilen bisiklet turun sırasıyla, TOKİ Evleri, Dalyan Kavşağı, Miletos, Akköy, Taşburun Balıkçılar Limanı ve Altınkum Sahili’nde son bulan güzergahın takip edildiğini ifade eden Durmuş, Cuma günleri de her kesimin katılabileceği şehir turun da düzenlendiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.