Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bisiklet sporunun kalbi Nazilli’de atacak

SPOR 09.03.2019 - 13:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4354+ kez okundu.
 

Bisiklet sporunun kalbi Nazilli’de atacak

Nazilli Belediyesi tarafından Çanakkale Şehitleri anısına düzenlenen Bisiklet Kupası Kriteryum Yarışı’nın 17 Mart Pazar günü gerçekleştirileceği bildirildi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Bisiklet Kupası Kriteryum Yarışı 17 Mart Pazar Günü yapılacak. 200’ü aşkın sporcunun katılacağı yarışlar, 15 Temmuz Şehitler Parkı’ndan start alacak. Yıldız Erkek A, Yıldız Erkek B, Genç Erkek, Yıldız Bayan, Genç Bayan, Master Erkek 35-44, Master Erkek 45+ ve Halk Yarışları kategorilerinde düzenlenecek olan yarışlarda tüm kategorilerde ödüller dağıtılacak. İlçede ilk kez gerçekleştirilecek olan Bisiklet Kupası yarışlarının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Bu tür etkinliklerin Nazillimizin tanıtımına ve bölgemizde bisiklet kültürüne katkısı olacağına inanıyorum. Uzun yaşam şehri Nazillimizde bisiklet sporu büyük önem taşıyor. Hem trafik sorununu çözmek hem de sağlıklı yaşam için insanlarımızı bisiklet kullanımına özendirmemiz gerekiyor. 2019-2024 dönemi projelerimiz arasında yer alan Bisiklet Yolları ve Akıllı Bisiklet Projesi’nin hayata geçmesi için Nazilli Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Allah’ın izniyle önümüzdeki yıllarda Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun yarışma takvimine girerek bisiklet yarışlarımızı geleneksel hale getireceğiz” diye konuştu. Yarışmaya katılacak sporculardan 2019 yılı vizeli bisiklet lisansı istenecek.
Nazilli Belediyesi tarafından Çanakkale Şehitleri anısına düzenlenen Bisiklet Kupası Kriteryum Yarışı’nın 17 Mart Pazar günü gerçekleştirileceği bildirildi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Bisiklet Kupası Kriteryum Yarışı 17 Mart Pazar Günü yapılacak. 200’ü aşkın sporcunun katılacağı yarışlar, 15 Temmuz Şehitler Parkı’ndan start alacak.

Yıldız Erkek A, Yıldız Erkek B, Genç Erkek, Yıldız Bayan, Genç Bayan, Master Erkek 35-44, Master Erkek 45+ ve Halk Yarışları kategorilerinde düzenlenecek olan yarışlarda tüm kategorilerde ödüller dağıtılacak.

İlçede ilk kez gerçekleştirilecek olan Bisiklet Kupası yarışlarının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Bu tür etkinliklerin Nazillimizin tanıtımına ve bölgemizde bisiklet kültürüne katkısı olacağına inanıyorum. Uzun yaşam şehri Nazillimizde bisiklet sporu büyük önem taşıyor. Hem trafik sorununu çözmek hem de sağlıklı yaşam için insanlarımızı bisiklet kullanımına özendirmemiz gerekiyor. 2019-2024 dönemi projelerimiz arasında yer alan Bisiklet Yolları ve Akıllı Bisiklet Projesi’nin hayata geçmesi için Nazilli Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Allah’ın izniyle önümüzdeki yıllarda Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun yarışma takvimine girerek bisiklet yarışlarımızı geleneksel hale getireceğiz” diye konuştu.

Yarışmaya katılacak sporculardan 2019 yılı vizeli bisiklet lisansı istenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.