Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Birlikte olma vaadiyle çarptılar

ASAYİŞ 11.01.2019 - 17:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3174+ kez okundu.
 

Birlikte olma vaadiyle çarptılar

Birlikte olma vaadiyle yaşlı adamın 500 lirasını çaldılar

AYDIN- Aydın’da bir yaşlı adama birlikte olma teklifinden bulunan iki kadın 500 lirayı alıp kayıplara karıştı. Olay, Atatürk Kent Meydanı yakınlarında meydana geldi. Yolda gördükleri yaşlı adamı gözüne kestiren kimliği belirsiz iki kadın, önce yaşlı adamdan yardım istedi. Daha sonra yaşlı adama birlikte olma teklifinde bulunan kadınlar, yaşlı adamdan 500 lira istedi. Yaşlı adam da teklifi kabul edip 500 lirayı kadınlara verdi. Kadınlar parayı alıp kayıplara karışırken, Mehmet Ç. İse, durumu polise bildirdi. Kayıplara karışan kadınları bulmak için emniyet görevlileri tarafından şehir merkezinde arama çalışması başlatıldı.
Birlikte olma vaadiyle yaşlı adamın 500 lirasını çaldılar

AYDIN- Aydın’da bir yaşlı adama birlikte olma teklifinden bulunan iki kadın 500 lirayı alıp kayıplara karıştı.

Olay, Atatürk Kent Meydanı yakınlarında meydana geldi. Yolda gördükleri yaşlı adamı gözüne kestiren kimliği belirsiz iki kadın, önce yaşlı adamdan yardım istedi. Daha sonra yaşlı adama birlikte olma teklifinde bulunan kadınlar, yaşlı adamdan 500 lira istedi. Yaşlı adam da teklifi kabul edip 500 lirayı kadınlara verdi. Kadınlar parayı alıp kayıplara karışırken, Mehmet Ç. İse, durumu polise bildirdi. Kayıplara karışan kadınları bulmak için emniyet görevlileri tarafından şehir merkezinde arama çalışması başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.